pRime.
Üye
Kesinlikle.Bir N900 zamanında neden alınıyorsa, HTC HD2 (Adı buydu dimi o modelin) neden alınıyorsa N9'da o yüzden alınır.Sen standart kullanıcısındır N9 sana göre değildir ama bu demek değildir ki N9 kötü 808 kötü.Bunu açıklamaya çalışıyorum 2 gündür.
hd2 ve n9 tüm kullanıcılar için üretilmiş bir telefondur. geliştirici cihazı denilen cihazlar n900 ve n950'dir. meego'yu kullandıysanız zaten tüm kullanıcılara hitap ettiğini anlarsınız.
bu adama ilk defa hak verdim dünden beri söylediğim şeyi sende söyledin benim 1500tl bütcem var n9 mu nexus mu s2 mi tereddüt bile etmeden ilk önce n9u elerim
MeeGo tüm tüketiciye hitap etmesi için üretilmiş olabilir buna bir şey diyemem lakin şuanki durumu tüm kullanıcıya uygun değil.Sıradan bir kullanıcı Galaxy SII, Nexus varken N9'u tercih etmez buda belirli bir kesime hitap ettiğini gösterir öyle üretilsin üretilmesin.
Olay aslında burada.N9 bence özel bir cihaz.bu adama ilk defa hak verdim dünden beri söylediğim şeyi sende söyledin benim 1500tl bütcem var n9 mu nexus mu s2 mi tereddüt bile etmeden ilk önce n9u elerim
kötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini
Olay aslında burada.N9 bence özel bir cihaz.
kötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini
herkes kullanamadığı için alan yok zatenN9 u herkes kullanamaz arkadaş.. MeeGo Türkiye de bir eleman yazmış uygulamalar zor kapatılıyor yukardan aşşa kaydırarak kapatmanın nesi zor adamın ondan haberi bile yok yana çekip multi taskingden kapatıyormuş
Sen sadece oyun mu oynuyorsun acaba merak ettimkötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini
evet hepsi bana hitap edicek hepsini bana göre yapıcak
Sen sadece oyun mu oynuyorsun acaba merak ettimOyun oynamaktan çok daha değişik şeyler var telefonda bak ciddiyim Terminal denen bir olay var.Bu işlerden hoşlanan insanlar var.Yazılımcılar gibi.Telefonların hepsinin sana hitap etmesini bekleyemezsin
herkes kullanamadığı için alan yok zaten
Sen sadece oyun mu oynuyorsun acaba merak ettimOyun oynamaktan çok daha değişik şeyler var telefonda bak ciddiyim Terminal denen bir olay var.Bu işlerden hoşlanan insanlar var.Yazılımcılar gibi.Telefonların hepsinin sana hitap etmesini bekleyemezsin
işte bu. yorum diye ben buna derim. herşey oyun değil. n9 süper bir cihaz. ben mesela neden symbian dan vazgeçmiyorum? kullanışlı, bana göre hızlı, kişiselleştirilebilir, ihtiyacım olan tüm uygulamalar var ve geliştirilebiliyor. n9 kadar olmasada orasıyla burasıyla oynanabiliyor. ben yazılımcıyım ve kurcalamayı seviyorum. neden vazgeçeyimki?
bu arada kurcalama derken, cihazları kastettim
işte bu. yorum diye ben buna derim. herşey oyun değil. n9 süper bir cihaz. ben mesela neden symbian dan vazgeçmiyorum? kullanışlı, bana göre hızlı, kişiselleştirilebilir, ihtiyacım olan tüm uygulamalar var ve geliştirilebiliyor. n9 kadar olmasada orasıyla burasıyla oynanabiliyor. ben yazılımcıyım ve kurcalamayı seviyorum. neden vazgeçeyimki?
bu arada kurcalama derken, cihazları kastettim
Aynen kardom.Linux istiyorsan N9 u kullan cidden.
Bırak kardo millet linux çekirdeğinin ne olduğunu bilmeden konuşyor işte boş boş
piyasada başka gerçek Linux cihaz yok zaten
Ben şahsen uğraşmamBenim uğraşacağım 2 yazılım var o da ios ve android
- - - Eklendi - - -
ilk ve tek
androidle uğraşma dedim dedim inanmadın ne oldu şimdi ? telefon serviste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?