İddia: Nokia Dünya Konferansı'nın süprizi MeeGo'lu akıllı telefon olacak...

pRime.

Üye

hd2 ve n9 tüm kullanıcılar için üretilmiş bir telefondur. geliştirici cihazı denilen cihazlar n900 ve n950'dir. meego'yu kullandıysanız zaten tüm kullanıcılara hitap ettiğini anlarsınız.

hd2 ve n9 tüm kullanıcılar için üretilmiş bir telefondur. geliştirici cihazı denilen cihazlar n900 ve n950'dir. meego'yu kullandıysanız zaten tüm kullanıcılara hitap ettiğini anlarsınız.

MeeGo tüm tüketiciye hitap etmesi için üretilmiş olabilir buna bir şey diyemem lakin şuanki durumu tüm kullanıcıya uygun değil.Sıradan bir kullanıcı Galaxy SII, Nexus varken N9'u tercih etmez buda belirli bir kesime hitap ettiğini gösterir öyle üretilsin üretilmesin.

bu adama ilk defa hak verdim dünden beri söylediğim şeyi sende söyledin benim 1500tl bütcem var n9 mu nexus mu s2 mi tereddüt bile etmeden ilk önce n9u elerim

MasteLaa

Üye
bu adama ilk defa hak verdim dünden beri söylediğim şeyi sende söyledin benim 1500tl bütcem var n9 mu nexus mu s2 mi tereddüt bile etmeden ilk önce n9u elerim
Olay aslında burada.N9 bence özel bir cihaz.

Tepkiler: kullanıcıadları

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 u herkes kullanamaz arkadaş.. MeeGo Türkiye de bir eleman yazmış uygulamalar zor kapatılıyor yukardan aşşa kaydırarak kapatmanın nesi zor adamın ondan haberi bile yok yana çekip multi taskingden kapatıyormuş

kötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini

Olay sadece oyun oynamak değil işte bunu anlayamak istemiyorsunuz.Bak sen standart bir kullanıcısındır N9 sana uygun değildir sevmezsindir o tarz işlerle haşir neşir olmayı, ama sadece bunlar için bile N9 alacak bir sürü insan var.Sana uygun değildir, banada daha uygun cihazlar var ama N9'un başarısını etkilemez işte.MeeGo büyük ihtimalle sıradan kullanıcılar için üretilmiş bir sistem olabilir öylede gözüküyor ama şuanki durumu -Belkide Jolla adam edebilene kadar- pek herkese hitap etmiyor.

herkes kullanamadığı için alan yok zaten

MasteLaa

Üye
kötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini
Sen sadece oyun mu oynuyorsun acaba merak ettim Oyun oynamaktan çok daha değişik şeyler var telefonda bak ciddiyim Terminal denen bir olay var.Bu işlerden hoşlanan insanlar var.Yazılımcılar gibi.Telefonların hepsinin sana hitap etmesini bekleyemezsin

Tepkiler: random1
evet hepsi bana hitap edicek hepsini bana göre yapıcak

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
herkes kullanamadığı için alan yok zaten

n9 un satış rakamlarını Nokia bile açıklamadı MeeGo yu kenara koymanın aptallık olduğunu göstermemek için sen nerden biliyorsun acaba??? N9 standart bir son kullanıcı için ideal bir telefon kullanımı son derece kolay ve sade ama detaylarını herkes kullanamaz yoksa normal bir kullanıcı çok rahat kullanabilir bir saat kullansa tamamdır

Türe

Üye

Bırak kardo millet linux çekirdeğinin ne olduğunu bilmeden konuşyor işte boş boş

random1

Üye

işte bu. yorum diye ben buna derim. herşey oyun değil. n9 süper bir cihaz. ben mesela neden symbian dan vazgeçmiyorum? kullanışlı, bana göre hızlı, kişiselleştirilebilir, ihtiyacım olan tüm uygulamalar var ve geliştirilebiliyor. n9 kadar olmasada orasıyla burasıyla oynanabiliyor. ben yazılımcıyım ve kurcalamayı seviyorum. neden vazgeçeyimki?

bu arada kurcalama derken, cihazları kastettim

MasteLaa

Üye
Çok haklısın bundan bahsediyordum İhtiyaç ve istekler farklı şeyler bunu anlatmak zor insanlara

Türe

Üye