ÖEY
Üye
MS kendi bacağına sıkmak istemiyorsa öyle yapmaması lazım zatenÇok kaybeder ama olamayacağını umuyoruz.Neyse canım 2015 e kim ole kim kala![]()
2015'e fazla kalmadı öyle deme zaman çabuk geçiyor 
MS kendi bacağına sıkmak istemiyorsa öyle yapmaması lazım zatenÇok kaybeder ama olamayacağını umuyoruz.Neyse canım 2015 e kim ole kim kala![]()
2015'e fazla kalmadı öyle deme zaman çabuk geçiyor 
Üstad ben de öyle biliyorum hatta MS'in kendi üst düzey yöneticilerinden biriydi sanırım ya da wp geliştirme ekibinden biri bir açıklama yapmıştı wp7-wp8 geçişindeki gibi olmayacak artık. Sistem geliştirmeye açık ve bu sistemin üzerinden gideceğiz gibisinden bir şey söylemişti. Sen daha iyi bilirsin, bizden daha sıkı takip ediyorsun gelişmeleri ama ben öyle hatırlıyorum.
MS'in pc-tablet-telefon üçgenini birleştirme ve tek mağaza tek sistem yapma isteğini uzun zamandır biliyoruz zaten yani yeni bir şey değil fakat benim hatırladığım şu anki altyapı üzerinden gidileceğiydi. Eğer o rusun söyledikleri doğru çıkarsa MS çok müşteri kaybeder telefon kısmında.
Yani inşallah bizim hain rus yine hatalı çıkarUmarım MS'den yalanlayan bir açıklama görürüz.
Bu da asiri yalanci adam var ya tizeni bitirdi lumialari pirlanta fiyatina cikardi şimdide Microsoft arayüzüne tamamen değiştirecek diyor inşallah doğrudur win8 bi iskence

Bizler yeniliğe açık yeniliği seven bolumuz o yüzden her zaman iyidir yenilikbakalım nasıl olacak
Bir ara apollo+ denen bir efsane vardı..![]()
gectigimiz hafta icinde murtazinin gectigi bir iddia daha vardi. Tizen projesi rafa kaldirildi demişti. Ertesi gun intel yalanlayan aciklama yapti. Daha once de lumia920'nin satiş fiyatini abd icin 950$ diye aciklamişti ama o cok daha buyuk fiyaskoydu. Kaldı ki hem Microsoft'a hem de Nokia'ya Murtazinden cok daha yakin kişiler bile bu tur bir bilgiye sahip degiller. En azından ona gelene kadar Mary Jo Foley adında bir bayan var Microsoft icinden boyle bir bilgiye ondan once ulaşması imkansız.
sonuc olarak Microsoft'un iki yıl önce açıkladıgı stratejisi:"tüm platformlarda tek sistem" zaten bilinen bir şey ve Microsoft verdigi iş ilanında bu birleşimde gorev alacak yazilim muhendisleri aradigini acikca belirtmişti. Burada benim tahminim haberin ilgi cekmesini saglamak icin bazi suslemeler yapilmiş.
Bunu aciklayan kişi sanirim Todd Brix'ti. 2-3ay once detaylarini Özgür'ün(bulutsuzgece) paylaştıgı Windows Phone güncelleme destegi sureleri aciklamasinda; wp8 cok guclu bir yapida oluşturuldu ve uzun bir sure her turlu geliştirme ve yenilige cevap verebilecek bir gücte demişti.
Abi şimdi bu dediğine göre arayuz değişmez değil mi yavhunben sırf bu tek duzeden kaçmak için wp seçmiştim zaten .s
Microsoft değiştirebilir ama değiştirse bile standar arayuz olmaz size şöyle açıklayım.
şuan mobilim link veremem ama Microsoft Future Vision 2019u inceleyin.
Microsoft değiştirebilir ama değiştirse bile standart arayuz olmaz size şöyle açıklayım.
şuan mobilim link veremem ama Microsoft Future Vision 2019u inceleyin.

Kullandın herhalde 1 ay kadar işkence olduğuna karar verdiğine göre![]()