Haber Microsoft Windows Phone Markasını Öldürdüğünü Gösterdi!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
*.exe dosyası çalıştırabileceğini beklemek bence hayalperestlik olur, ayrıca mobil işlemcilerin işlem gücü yüksek görünse de PC'de görülen işlemcilerle aynı performansı en azından bu zamanda veremezler. Windows Phone şuan ARM dışında mimari desteklemiyor, birleşmeden sonra ARM dışında mimari desteğinin geleceği tahmin edilebilir ama hâlâ bir kesinlik yok. Tüm bunlardan *.exe çalıştırabileceği düşüncesi nereden geldi bilmiyorum ama sanırım bazılarımız tek şekilde çalışan bir Windows bekliyor ama böyle bir şey olması bana pek mantıklı görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

dakamon

dakamon

Üye
Hali hazırda wp de exe dosyası çalışıyor zaten. Wp7 dede çalışıyormuş Ali Kemal abi söyledi ama bizim attığımız exe dosyaları tabiki çalışmıyor.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Şu windows phone a .exe gelsin wp ye geçmezsem namerdim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Minicik ekranda windows masaüstü :P Bu mümkün değil arkadaşlar. Windows'un metro arayüzü gelebilir ve ona kurulan programlar gelebilir ama masaüstü olmaz. Ben şimdi PC de masaüstüne kurduğum 3DStüdyoMax yada Corel Graphic Suite x7'yi nasıl telefona kuracağım. Mouse + Klavye bileşenleriyle zor kullanılan bu tarz yüksek grafik gerektiren programları telefonların minicik ekranlarında kullanmayı kimse hayal etmesin. Çok acayip saçma olur. :) Masaüstü birleşemez. Zaten birleşecek denilen şeyinde o olduğunu sanmıyorum. Bence kast edilen birleşme Pc nin Metro arayüz ve mağazasıdır.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Evet arkadaşlar mağazalar birleşecek şu exe olayına çok dalmayın derim Windows 8 de mağazayı açıp bakmadınız mı hiç onun da Windows Phone mağazadan pek bir farkı yok muhtemelen onunla birleştirecekler pc ise ona uyumlu olarak download edecek mobil ise ona uyumlu olarak yani tek site olacak gibi bir şey benim fikrim bu tabi :)

Serhan

Serhan

Üye
Mağazalar birkeşecek , mibeceaft mağazata gelecek ve biz pcmizde 15 tl yada bedavaya mc oynayabilecez :aha:

kahraman333333

kahraman333333

Üye
zaaa en sevdiğim

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

ErenMSC

Üye
Exe gelsinde katılımsız program kurak :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
exe gelince cs kurup telefonda oynamak mı istiyorsunuz arkadaşlar böyle bir şey olmaz şuanki telefon sistemleri ile imkansız işlemciler o hıza yetişemez yetişeler yanarlar resmen aklınızdan exe yi çıkartın derim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Telefonu açıyımda bi crysis 3 oynuyum bari canım sıkıldı :)

Emre

Üye
O değilde Galaxy S5 Bilgisayar'dan daha stabil Çalıştırır .EXE Dosyaları :ehe

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt