İç çamaşırları açıkta satılmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kadınlarda bu fırsattan yararlanmalı hakkıdır kimse satılmamasından yana değil hiç yoktansa daha cazip hale getirilebilir.Bayanlara bayanların öncülük etmesi gibi.Pazar genellikle erkeklerin yoğun bulunduğu yerler mağlum tezgahlar başdan sona erkek himayetinde.Bir bayanın südyen veya iç çamaşırını bir erkeğe danışması garipsenir bunu anormal olarak görmeyelim.Yada yanında bulunan bir erkek müşteri bunu yadırgıyabilir aklının kayıp kaymaması bundan bahsetmiyorum bile.Yanlış en başında mevcut.Pazar veya ucuzluğa yelken açmış tezgahlardan bayanların özgür olduğunu dahi düşünmüyorum.Bir erkeğe açıkca belirtemez,ürünün üzerinde detaylıca konuşamaz özetle dile getirmek istediğini.Olay her yönüyle bayana iç kısımlar da bayan tezgahdarların hizmet etmesini daha cazip kılıyor.Yada erkek tezgahdarlara bu konuda kısıtlama getirilmeli. Şayet yanında bir bayan eşlik edecekse (Eşi olur,kızı olur,gelini olur) imkanlar tanınmalıdır.

Gabriel senin anlattığın yanını farklı olarak bizzat ben yaşadım.Dile getirmek istemezdim ama adet yerini bulsun :)

Alışveriş yaptığım bir mağazada farklı boxer türleriyle karşılaştım dikkatimi çekti.Paketin yanında birde paketi çıkarılmış açık boxer mevcuttu.Paket başdan sona kaplanmış boydan boya görülmesi içindi belkide.Bunu yanımda bulunan bayana sordum 1 değil 2 değil 3 değil her modelin bir boyutunu üzerine giydiğim boyutu ve kilo aldığımı belirterek olup olmıyacağını sorduğumda yerin dibine girmiştim fakat alışverişi yapıp mağazadan çıktıkdan sonra.Şimdi ise utancımdan yeniden girmeye utanıyorum açıkcası.Biran önce kovulmasını talep etmekden veya istemekden başka bir çıkar yolu yok.

Bahsettiklerimle yaptıklarım birbirini tutmuyor gibi görünsede ipin ucuda burdan kopuyor.İmkanlar mevcut değil.Erkek tezgahdar bulamadım kendimle kıyaslama yapmayı dahi düşündüm ama şeytan işi olsa gerek bir daldım çıkamadım içinden.Demem o ki genel itibariyle erkeğin bir bayana veya bir bayanın erkeğe yardımcı olması doğaldır.Ama dışdan ziyade bu ölçek iç kısıma müdahil ise hiç tasvir etmiyorum.

benighted

benighted

Üye
bunlar gayet normal ondan seni giydirmesini istemiyorsunuz çok az kişi hariç herkesin iç çamaşır giydiği malumdur ve bunu da hepimiz biliyoruz.Bildiğimiz,giydiğimizin nilindiği bir şeyi alırken utanmak da nasıl nir duygudur.nasıl pantolon alırken karşı cins tezgahtar yardımcı olurken utanmıyorsak bu da öyle.hatta bazı insanlar özellikle karşı cins tezgahtar yardım için kıyafetin yakışıp yakışmadığını sormak için.ee sonuçta biz iç çamaşırı alırken denemiyoruz sadece beden renk gibi şeyleri soruyoruz o da çıkarıp veriyor bu kadar ama kafa hep başka şeylere çalışıyorsa hep onları düşünüyorsa o farklı tabi.

Astrosman

Astrosman

Üye
Birde adam kafasına takıyor o şeyi hani varya süt.. Anladınız..

Salihç.

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Yapılsa iyi olur. Daha Geçen arkadaşlarla konuşmuştuk ben bayan olsam onları alırken utanırım demiştim.
bn kiszin saniydm.ismın kis ismi gibi :- )[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
furkan5800

furkan5800

Üye
buradakiler utanmıyor şöyle bir tutup bunun bir küçüyü varmı diye soruyorlar

Ne guzel iste sende de bu size olur bence :)

Ya dayak yersin yada haha hihi muhabbet doner ama cantayi kafana yeme ihtimalin daha yuksek

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi

Ne guzel iste sende de bu size olur bence :)

Ya dayak yersin yada haha hihi muhabbet doner ama cantayi kafana yeme ihtimalin daha yuksek

o gün kahkaya basmamak için kendimi zor tuttum bi de olmasa değiştrebilirmiyim diyor
satan kişi tabi tabi diyordu

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:kop2: :kop2:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Herkez kendine alırken utanıyonuzda peki bir kız arkadasınıza almak icin kimden yardım alırsınız. Ters anlamayın. Camasır alıcan erkeğe sorsan yanlıs anlar bayana sorsan oda baska bir dert.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Neden ayrı olsun ki. Sonuçta hepimiz bunu giyiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt