Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ortak42

ortak42

Üye

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben hiç dokunmadim süper durumda şuan.

blekota s5 lite görünümü hiç hoş gelmiyor artık bana qs romda takılıyorum md4 yeni sürüm bekliyorum adam 1 haftadır upload edemedi

byl82

Kapalı Hesap
Bu romu 1 haftadır kullanıyorum gayet stabil çalışıyor ve pil kullanımı iyi

mertarslang

mertarslang

Üye
Merhaba @burak1553 kardesim bu romdada Blekota S5 deki gibi 5×5 Touchwiz launcher varmi? Suan ki 4×5 birde aromadayken neleri secmeliyim pek emein olamadim suan yuklu tekrsr yukleyecem bekliyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
5x5 menu var xda da konusunda var flashlarsin.

kurulumda zaten pek bisi yok azcik ingilizcen varsa hepsini yaparsın

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba @burak1553 kardesim bu romdada Blekota S5 deki gibi 5×5 Touchwiz launcher varmi? Suan ki 4×5 birde aromadayken neleri secmeliyim pek emein olamadim suan yuklu tekrsr yukleyecem bekliyorum
Ben s5 özelliklerini seçmiştim sende isteğin şekilde seçebilirsin

mertarslang

mertarslang

Üye
Peki 5×5 launcheri nasil bulabikirim?

ortak42

ortak42

Üye
arkadaşlar on numara rom 2. günüm ve iyice oturdu ram kullanımı wifi açık 550 falan kapalıyken 420-450 falan müthiş gerçekten ama accuveatheri gps açmadan hava durumu güncellemiyor neden ?

• Beğen
Tepkiler: cemo26
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar on numara rom 2. günüm ve iyice oturdu ram kullanımı wifi açık 550 falan kapalıyken 420-450 falan müthiş gerçekten ama accuveatheri gps açmadan hava durumu güncellemiyor neden ?
Konuma göre olan hava durumunu silip bulunduğun şehri ayarla

meyrock

meyrock

Üye
Bugün bu Rom a geçtim bir kaç bir şey sormak istiyorum.

mesela nova nin siyah arayüzünü beğendim ama iconlarını hiç beğenmiyorum
sadece ikon değiştirmek istiyorum böyle bir eklenti var mı flashlayabilecegimiz.

mesela rom u yüklerken S5 Tw yi seçtim gerisini sistemin verdiği önerileri kullandım. öyle yapınca da arayüz deki bazı yerler siyah bazı yerler S5 gibi Yeşilimsi bi türlü hem siyah arayüz hem S5 icon yapamadım :)
[

kartal2378

kartal2378

Üye
Bugün bu Rom a geçtim bir kaç bir şey sormak istiyorum.

mesela nova nin siyah arayüzünü beğendim ama iconlarını hiç beğenmiyorum
sadece ikon değiştirmek istiyorum böyle bir eklenti var mı flashlayabilecegimiz.

mesela rom u yüklerken S5 Tw yi seçtim gerisini sistemin verdiği önerileri kullandım. öyle yapınca da arayüz deki bazı yerler siyah bazı yerler S5 gibi Yeşilimsi bi türlü hem siyah arayüz hem S5 icon yapamadım :)
[
Nova ayarlardan gorunum ve his ayarlarindan ikonlar degisiyor ve markette bircok tema yukleyerek arttirabikiyosun.nova tek gecerim

ortak42

ortak42

Üye
Smemo not vardı kayboldu nasıl geri getirecem flash falan var mı?

byl82

Kapalı Hesap
kilit ekranı duvar kağıdını bir türlü değişmiyor hep s4 balonlu duvar kağıdında kalıyor
Ekran ayarlarına gir duvar kağıdı oradan kilit ekranı seçeneklerine gir ve değiştir yoksa ana menüden değişmiyor ben denedim oldu

ortak42

ortak42

Üye
Ekran ayarlarına gir duvar kağıdı oradan kilit ekranı seçeneklerine gir ve değiştir yoksa ana menüden değişmiyor ben denedim oldu
Bidaha kurduğumda duzelmisti tesekkurler yinede :)

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar Benim klavyede onceden semboller belli oluyordu.simdi sym tusuna badmadan goremiyorum.ayarini falanmi istemeden bozduk acaba.birde bu rom a note3 note4 vs klavyeleri kurabilirmiyiz acaba

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
note 3 klavyesiyle aynı zaten

Üst Alt