burak1553
Üye
4.4.4 romlarla 4.4.2 romların kerneli farklıazizin yayınladıgını yükledim ama senin rom yüklü qs final zil sesi sorununu naptın hallettin mi üstad
4.4.4 romlarla 4.4.2 romların kerneli farklıazizin yayınladıgını yükledim ama senin rom yüklü qs final zil sesi sorununu naptın hallettin mi üstad
Usb hata ayiklama ve bilinmeyen kaynaklar secili olsun oyle bir dene.S3 Cihazımı Şuan Orjinal Kullanıyorum Fakat Dowland Moduna geçince komut yok ölü android resmi çıkıyor birde yazılar usb bağladığım zaman odin görmüyor nerde hata yapıyorum ?
5 gunluk deneyimim sonucu rom stock samsungtan hic bir farki yok.bu beni note2 ye gelecek guncellemenin tamamen bize gelecegi anlamina geliyor.(lolipop)

birak arama ekranini daha baska en ufak bir hata goremedim.en ince aramalarima ragmen yok.bu arada arama ekrani exdialer kullaniyorum ben samsungunkini hic kullanmiyorumArkadaslar tek sorum olacak arama ekraninda sorun yoksa direk yuklicem butun 4.4.2 romlarda arama ekranina girmeme yada arama ekranindan atma hatasi aldim bundada varsa hic ugrasmayim
Eyvallah,yaptim dostum. Tesekkurlersana kalmış
Blekota 4.4.4 ten artısı şarj mı dir?Lolipop a kadar son duragim galiba bu rom olacak,cok begendim cok