Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

Johnnyßravo

Johnnyßravo

Üye
S3 Cihazımı Şuan Orjinal Kullanıyorum Fakat Dowland Moduna geçince komut yok ölü android resmi çıkıyor birde yazılar usb bağladığım zaman odin görmüyor nerde hata yapıyorum ?

uzman47

uzman47

Üye
S3 Cihazımı Şuan Orjinal Kullanıyorum Fakat Dowland Moduna geçince komut yok ölü android resmi çıkıyor birde yazılar usb bağladığım zaman odin görmüyor nerde hata yapıyorum ?
Usb hata ayiklama ve bilinmeyen kaynaklar secili olsun oyle bir dene.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
arkadas recovery modla download modu karistirdi heralde.recovery modda komut yok yazar.

download mod ses kisma+orta tus+guc tusu. ardindan ses acmaya bas downloading yazar.download moddasin.

odinin gormesi icin usb hata ayiklamanin acik olmasina gerek yok.direk gormesi lazim orjinal usb kablosu ile dene

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Arkadaşlar "burak1553, post: 7488132, member: 2435592"]Onu farketmedim[/QUOTE]
Arkadaslar sizde su var mi kernel temizleyici kullandiktan sonra boffle kernel yükleyince modem boot Nj1 iken ikiside mk6 oluyor bu normal mi sizce

volkan crazy

volkan crazy

Üye
Rom cok iyi cok sıkıntı yok ama screen mirroring baglaniyor maa takilip kaliyor böyle agni ve beooflede de denedim sonuc ayni bi yardimci olsaniz

kartal2378

kartal2378

Üye
5 gunluk deneyimim sonucu rom stock samsungtan hic bir farki yok.bu beni note2 ye gelecek guncellemenin tamamen bize gelecegi anlamina geliyor.(lolipop)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve onurcngzhn34

ciwano0114

Üye
5 gunluk deneyimim sonucu rom stock samsungtan hic bir farki yok.bu beni note2 ye gelecek guncellemenin tamamen bize gelecegi anlamina geliyor.(lolipop)

note 2 ye gelmesini merakla bekliyoruz :)
geliştiricilerde bekliyordur :)
bende bu romu beğeniyorum . ancak 4.4.4 daha hoşuma gidiyor

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Arkadaslar tek sorum olacak arama ekraninda sorun yoksa direk yuklicem butun 4.4.2 romlarda arama ekranina girmeme yada arama ekranindan atma hatasi aldim bundada varsa hic ugrasmayim

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar tek sorum olacak arama ekraninda sorun yoksa direk yuklicem butun 4.4.2 romlarda arama ekranina girmeme yada arama ekranindan atma hatasi aldim bundada varsa hic ugrasmayim
birak arama ekranini daha baska en ufak bir hata goremedim.en ince aramalarima ragmen yok.bu arada arama ekrani exdialer kullaniyorum ben samsungunkini hic kullanmiyorum

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar finali kurdum,fakat ultra guc tasarruf modu yok,yani bildirim cubugunda gorunuyor ama calismiyor,ne yapmam lazim.aroma kurulumda secenek olarak cikmiyordu zaten

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hard system modifications seçmen lazımdı

kartal2378

kartal2378

Üye
hard siystem modifikasyon secersem hersey gidermi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sana kalmış