meyrock
Üye
rom kurulumu esnasinda kendin seçeceksin. symbol keyboard enable diye bi yazılıbir secenek olacak ona tik koyArkadaslar Benim klavyede onceden semboller belli oluyordu.simdi sym tusuna badmadan goremiyorum.ayarini falanmi istemeden bozduk acaba.birde bu rom a note3 note4 vs klavyeleri kurabilirmiyiz acaba
diyorum ya nova yi sevmiyorumNova ayarlardan gorunum ve his ayarlarindan ikonlar degisiyor ve markette bircok tema yukleyerek arttirabikiyosun.nova tek gecerim
boeffla en iyisiQS ROMUNU YUKLERKEN UCTANE KERNEL SORUYOR EN IYISI ŞARJ ACISINDAN HANGİSİ
BİRİ YARDIMCI OLSUN BEN qs rom fınal surumu yukledım booefla kerneli sectim yuklerken ama wıfıye baglanamıorum ya bı turlu
Romu yüklerken üzerinde gelen üç kernel seçeneğinde verilen boeffla 6.4ü seç kullan. config ayarlarında da zram i kapat alttaki 600 değerini 800 yap. seçimi yine açık moduna getir. öyle kalsın.QS FİNAL NL1 ROMUNDA BOEFFLA KERNEL 6.5 DAHA MI İYİDİR BİDE CONFİG AYARLARI YAPMAK GEREKİR Mİ
Kurulum yapınca sanırım gözden kaçırmış ım. bakalım akşam yeniden bi kurulum yaparmcall record zaten aromada var
Her türlü gözüm kapalı yükliyim yaniRomu yüklerken üzerinde gelen üç kernel seçeneğinde verilen boeffla 6.4ü seç kullan. config ayarlarında da zram i kapat alttaki 600 değerini 800 yap. seçimi yine açık moduna getir. öyle kalsın.
hemen alt seçenekte de " swappiness " i 95 yap seçimini açık konumda bırak...
bunun üzerine de 49 tane uygulama yüklü benim telde. sende gereksiz yere sürekli arka planda çalıştıkları icin " Greenify " programını yükle ve tüm uygulamaları uyut. işin olunca uyutulan uygulamalara girdiğinde uykudan zaten otomatik açmış oluyorsun. işin bitince Greenify uygulamasinin tek dokunuşla uyutma kısa yolunu programin seceneklerinden ana ekrara widget olarak atabilir tek tıkla tekrar uyandırdığın uygulamaları yine uyutabilir ramden de şarj dan da tasarruf edebilirsin.
durdugun kabahat [emoji6]Her türlü gözüm kapalı yükliyim yani
eyvallah sağoldurdugun kabahat [emoji6]
Kolayı var s3ü ver s4ü alKurun valla on numara romarkadaşlar kameraya ağır çekim geldi ya babamda s4 e istiyor stock 4.4.2 rom ona nasil ağır çekim getirecem adam s3' sarkıyor
Hocam orjinalinde varmis zaten ayar yeri cok farkli yerdeymis simdi buldumKolayı var s3ü ver s4ü al
Şaka bi yana Google playe bak
Yada s4 slow motion zipi filan vardır belki
arkadaslar bu agir cekim olayi nedit.nerden ayarlaniyor acabaHocam orjinalinde varmis zaten ayar yeri cok farkli yerdeymis simdi buldum
Bu qs romda kameraya gir video moduna al solda kamera simgesi var ona bas yavaş çekimi seç sonra ekranda 1/2 1/4 1/8 in olduğu buton falan cikacak 1/8 en yavaş çekeni yani 1 saniyeyi 8 saniye gibi çekiyor mesela bir sürahiden bardağa su dökerken 1/8 hızda çek ve o suyun bardakla buluşmasını izle yada benim gibi muhabbet kuşun varsa uçarken çek ve o kelebek gibi uçan kuşu izlearkadaslar bu agir cekim olayi nedit.nerden ayarlaniyor acaba
tesekkur ederimBu qs romda kameraya gir video moduna al solda kamera simgesi var ona bas yavaş çekimi seç sonra ekranda 1/2 1/4 1/8 in olduğu buton falan cikacak 1/8 en yavaş çekeni yani 1 saniyeyi 8 saniye gibi çekiyor mesela bir sürahiden bardağa su dökerken 1/8 hızda çek ve o suyun bardakla buluşmasını izle yada benim gibi muhabbet kuşun varsa uçarken çek ve o kelebek gibi uçan kuşu izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?