veysbaba
Üye
Çok teşekkürler arkadaşım ilgin için kısa zamanda yükleyeceğim eline sağlıkBence yuklemeye deger, hem stock rom gibi sarj suresi veriyor hem de diger romlara gore daha stabil tecrubeyle sabittir. Stock olarak Turkiye ve Nordic romunu denedim ardindan CM 10.2 stable ve cm11 nightlies versiyonunu yukledim sarji asiri hizli gidiyor kernel bile fayda çoetmiyor, daha sonra qs kitkat yukledim gayet guzel ve stabildi ama ben macera aradim galiba note 4 ozellikleri olsun falan dedim ne bileyim gittim blekota note 4 v4 yukledim ozellikler fena degil ama kasiyor hafif, boeffla kernel attim ona ragmen stabilite sorunlari olabiliyor anladim ki maceraya gerek yokmus su an bu romdan yaziyorum az sonra qs kitkat a gececegim baska stabil bir rom bulamazsam. Sorunuzun cevabina gelirsek, 4.3 stock rom gibi stabil ve sarji iyi ama birkac iyilestirme ve yeni özellik var ayrica gorunumu daha guncel bir rom istiyorsaniz simdilik tavsitem qs kitkat rom dur
Dn4 rom 4.4.4 ve note4 ozellikli,bunuda oneririm.stabilite acisindan qs yi tek gecerim ama.boeffla yaz googledan cikiyor,bir de ayni yerden ayar programida indirmen lazim kernel ayari icin.qs icin 6.5 i dn4 kursuysan 7.5 kerneli yukluycen buna dikkat etTamam arkadaşım çok teşekkürler inşallah memnun kalırım kullandığın kernel linkini verebilirmisin sürekli rom degiştirmekden bıktım birde dn4 demişsin hangi rom bu dn4
Rica ederim dostum ne demekÇok teşekkürler arkadaşım ilgin için kısa zamanda yükleyeceğim eline sağlık
Link yenilendiLink kırık yeniler misiniz ?
teşekkürler
Link yenilendi
Rom yükler gibi kernel ve modemi de yükleyebilirsin.Arkadaslar klon imeil için kernel ve modem nasıl flashlanır bunu nasıl yapacağım anlatırmısınız
Dostum note4 rom konusundaki modem ve kerneli flashlaman gerekiyor bu konudaki kernel ve modem uyum saglamaz..Teşekkürler arkadaşım blekota note4 yükledim kernel ve modem flashlayın diyor bende senin dediğin gibi kernel ve modemi rom yükler gibi yükledim olmadı sorun nerde acaba blekota s5 yükledim sorunsuz oldu beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?