Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

qNc_wRT

Üye
ben niye bulamadım arkadaşım

peki nasıl şarj olarak iyimi
kurmadinmi sen bunu daha önce ?

şöyle sorularla gelmeyin artık sarj kimsenin kullanımına göre değişkenlik gösterir.

Rom hakkında bilgi almak istiyorsan kur dene.

15 sayfa yazı varsa 10 sayfası soru olmuş arkadaş ya

Tepkiler: serdar431
ben niye bulamadım arkadaşım
romu kurarken hard modification system secmis olsaydin gorurdun varmi yokmu arkadaşım... rastgele isaret koyup kuruyorsunuz sonra surasi hatali burasi hatali su yok bu yok

Tepkiler: onurcngzhn34
tm bişey sormadım sana bundan sonra hata bende
artisliğin lüzumu yok burda

Tepkiler: birpesimist38, Hefey ve Aziz04

mcnpl4

Üye
o kadar boyutu olan bi dosya indircez ustune baska isimiz yokmus gibi tek tek romlari denicez olmazsa baska roma. sorulari hazmedemiyorsan yoruma kapatalim basligi yada basliga girme
sarj kisinin kullanima gore degisiyor olsa bile senin kullandigin diger romlara gore karsilastirirsin cevabi verirsin bu kadar basit bisey

Tepkiler: mesut0114 ve ferhat1905123
aroma da s5 menu key seçeneği yoktu. menü tusuna son uygulamalar menusunu atamak icin ne yapmaliyiz

ya t
yaa tamam kapat konuyu
Arkadaşlar qs romunda şöyle bir sorunum var bazen telefonu yeniden başlatırken pin kodu ekranında telefon donuyor reset atıp bir daha başlıyor ve sonrada sanki yeni açılıyormuş gibi dil seçenekleri falan açılıyor sizdede oluyor mu yoksa bu sorun sadece bende mi oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar qs romunda şöyle bir sorunum var bazen telefonu yeniden başlatırken pin kodu ekranında telefon donuyor reset atıp bir daha başlıyor ve sonrada sanki yeni açılıyormuş gibi dil seçenekleri falan açılıyor sizdede oluyor mu yoksa bu sorun sadece bende mi oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:

onurgsli

Üye
Beyler şarjı 4.3 stock romdan daha iyi, tarafımdan denenmistir.

müzik Whatsapp tapatalk kullanim %18 lik sarjla ekran süresi

boeffla 6.3

Tepkiler: birpesimist38
nl1 resetleme hic yasamadim gayet stabil bir rom yüklerken bloatware falan yuklemedim hard modifikasyon secip s5 arayuz sectim kernel boeffla.

onurgsli

Üye
müzik Whatsapp tapatalk kullanim %18 lik sarjla ekran süresi
Kardeşim orjinal müzik player şarkıları görmedi ben de Poweramp kurdum. Acaba sende görüyor mu ?

Diğer müzik programları da görmedi jetAudio gibi... Sadece Poweramp görüyor

muzikleri goruyor hic bir sıkıntı yok
bloatware samsungun romu sisiren uygulamalari

Arkadaşalar bazen telefonu yeniden başlattıpınız telefon kilit ekranında donuyor mu ben bu sorunu yaşıyorumda