Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Hangi versiyonu kullanıyorsun

kartal2378

kartal2378

Üye
v187 pro

• Beğen
Tepkiler: morki05
uzman47

uzman47

Üye
Bilgisi olan varmi?

yankeefb

yankeefb

Üye
Çok memnun kaldım teşekkürler ama bir sorun ile karşılaştım telefonu kapatınca kendi kendine bidaha açılıyordu bu sorunu bataryayı çıkartıp belli bir vakit sonra tekrar takınca düzeldi ama hâlâ şarja taktınca kendi kendine açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Çok memnun kaldım teşekkürler ama bir sorun ile karşılaştım telefonu kapatınca kendi kendine bidaha açılıyordu bu sorunu bataryayı çıkartıp belli bir vakit sonra tekrar takınca düzeldi ama hâlâ şarja taktınca kendi kendine açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Genelde bütün romlarda bu sorun vardır. Taki boefla 7.3 kernel çıkana kadar . Onu kullanmanı tavsiye ederim. Hemde performans olarak daha iyi

yankeefb

yankeefb

Üye
Genelde bütün romlarda bu sorun vardır. Taki boefla 7.3 kernel çıkana kadar . Onu kullanmanı tavsiye ederim. Hemde performans olarak daha iyi
Zaten boeffla kurulu bunun için bir ayar varmıdır acaba ?

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Hangi versiyonu kullanıyorsun

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bunun için 7.3 bulup kullanmanı tavsiye ederim

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bence değil 4.4.4 romlarda bu kernel sayesinde bu sorun ortadan kalktı

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Kernel güncelleme için öncelikle cwm zipli kernel i bul sonra harici karta atıp flaşla ama önce kernel clean ile önceki kernel i kaldımak gerekiyor

kartal2378

kartal2378

Üye
boeffla kuracagi icin tecrubelerime dayanarak ustune flashlayabilir,ayni altyapi cunku,

yankeefb

yankeefb

Üye
Kernel güncelleme için öncelikle cwm zipli kernel i bul sonra harici karta atıp flaşla ama önce kernel clean ile önceki kernel i kaldımak gerekiyor
Teşekkürler ben direk üzerine attım işallah birsey olmaz : D bu arada evet sorunum çözüldü. Tekrardan Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullan ayrıca ilk başlarda ufak tefek sorunlar olabilir ama bu zamanla oturacatır

Üst Alt