Tapatalk nasil kullaniliyor goruntu paylasmak icin gerekliyse anlatim yaparmisin ??Ben şahsen wipe leri ve megawipe mutlaka yaparım ayrıca kernel değişiklik yapacaksam kernel clean ile kaldırıp sonra yeni kernel yüklerim.
easy lock ile ekrani kilitliyorum,wave2unlock ile ekrani aciyorum sensorle,yan tus paneli ile anasayfaya donuyorum,control center ile ses acip kapatiyorum,telefonun tuslari hem yipranmiyor hemde cok pratik ve hizli kullaniyorum telefonuNe gibi programlar [emoji6]
tapatalk ile telefondanTelefondan mı pc denmi?
denedinmi peki,dn4 ile farki artisi eksisi ne durumdaincelemedinmi çoook renkli çook hızlı
sen telefona kiyamiyosun kardeş beliiiieasy lock ile ekrani kilitliyorum,wave2unlock ile ekrani aciyorum sensorle,yan tus paneli ile anasayfaya donuyorum,control center ile ses acip kapatiyorum,telefonun tuslari hem yipranmiyor hemde cok pratik ve hizli kullaniyorum telefonu
1650 tl verdim bu tele ve 1 yil sigarayi biraktim bu yuzden,gerci taksidi bitince geri basladim sigaraya o ayri mevzu [emoji6] ama 2 yildir kullaniyorum teli,daha ne boya atmasi ne cizik var masAllah,bir tek pili degistim garantiden 6 ay once,temiz kullanirim acikcasi yani,garantiye gitse tus yuzunden baska bi yerini cizip verecekler bikiyorum,hem bu programlar gercekten cok pratik kullanim sagliyor bu da bir gerceksen telefona kiyamiyosun kardeş beliiii
rehber ve arama icin ise exdialer aldim parayla,daha hemen hemen hic samsungun rehber ve aramasini kullanmadim,ben telefonumun cok hizli calismasindan yanayim,mesela nova prime kullaniyorum touchwiz yerine,gelistirici seceneklerinden butun animasyon olceklerinide kapali kullaniyorum,hatta nova da bile animasyon seceneklerinde isiktan hizli secenegi secili [emoji6]aslında olması gereken faydalı uygulamalar bence de bunlardan ziyade geç açılan rehber arama tuşları ve çağrı geldiğinde 2-3 sn gibi siyah ekran
şu ana kadar tüm romlarda bu var