Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende öyle bir rom kuruyorsam tüm özelliklerini kullanmak lazım

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

kartal2378

kartal2378

Üye
telefonun hicbir dugmesini kullanmiyorum,programlarla hallediyorum

ciwano0114

Üye
Bu da blekota note 4 gibi restart sonrasi kilit ekraninda donuyor :( mega wipe yapmama ragmen????

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar foruma ekran goruntusu nasil atiliyor

ciwano0114

Üye
?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
en iyi kullanım ve stabillik için hangi ayarları yapmam lazım

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Boefla kernel 7.3 kullanıyorum hiç ayar yapmadım

ciwano0114

Üye
Arkadaslar kimse bilmiyor mu.
Bir de ilk kurulum secenekleri nasil gelecek.
Yani kurarken yuklenecek uygulama secenekleri geliyorduya ekrana kurulum
İlk kurulumda hangi uygulamayi kurma secenekleri geldi bahsettigim donma sorununu cozmek icin yeniden kuruyorum o secenekler gelmiyor . direk xposed falan tum programlar yukleniyor?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar kimse bilmiyor mu.
Bir de ilk kurulum secenekleri nasil gelecek.
Yani kurulacak uygulama secenekleri geliyorduya ekrana kurulum esnasinda.
İlk kurulumda hangi uygulamayi kurma secenekleri geldi bahsettigim donma sorununu cozmek icin yeniden kuruyorum o secenekler gelmiyor . direk xoosed falan tum programlar yukleniyor?
Kurulum şekli aroma değil bu yüzden seçenek yok. Bunun için kullanmadığın gereksiz uygulamaları kaldırabilirsin

ciwano0114

Üye
Kurulum şekli aroma değil bu yüzden seçenek yok. Bunun için kullanmadığın gereksiz uygulamaları kaldırabilirsin
Dostum benim uygulama kaldirma sorunum yok.
Tele restart attigimda kilit ekraninda donuyor tel.
Bu sorunu gidermek icin rom kurarken iki kilit ekrani tercihi varmis . bunu degistirmek icin sordum
.
İlk kurulumda o secenekler vardi?

ekremesiroglu

Üye
bu romdan sıkıntılarım.

bazen neden anlamıyorum cebimden çıkartırken fener yanıyor.
telefon görüşme esnasında ses kaydı yaparken görüşme bitince kayıtı otomatik durdurmuyor. senin durdur butonuna basman lazım.
2 hafta sonra rom şişiyor.

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Dostum benim uygulama kaldirma sorunum yok.
Tele restart attigimda kilit ekraninda donuyor tel.
Bu sorunu gidermek icin rom kurarken iki kilit ekrani tercihi varmis . bunu degistirmek icin sordum
.
İlk kurulumda o secenekler vardi?
Eğer kurulumu ve wipe tam olarak yapıyorsan romu yeniden indirmeni tavsiye ederim büyük olasılıkla indirdiğin dosyada sorun var. Ayrıca bu romda belirttiğin gibi seçenekler yok

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
bu romdan sıkıntılarım.

bazen neden anlamıyorum cebimden çıkartırken fener yanıyor.
telefon görüşme esnasında ses kaydı yaparken görüşme bitince kayıtı otomatik durdurmuyor. senin durdur butonuna basman lazım.
2 hafta sonra rom şişiyor.
Bütün custom romlarda olduğu gibi ufak tefek sorunlar olabilir. Xda da takip ettiğim kadarıyla bu ve blekota en stabil ve tercih edilen rom kurucuları
Ayrıca daha iyi bir rom bulamadım

ciwano0114

Üye
Eğer kurulumu ve wipe tam olarak yapıyorsan romu yeniden indirmeni tavsiye ederim büyük olasılıkla indirdiğin dosyada sorun var. Ayrıca bu romda belirttiğin gibi seçenekler yok
Rom u dun aksam indirdim. .blekota da da restart sonrasi donma oluyordu. Neyse cozumu yok sanirim

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Sorunla ilgili aklıma tek gelen philz toch hangisini kullanıyorsun. Birinci sayfada verilen bu romda kurulum için gerekli olan. Bunun dışında bu sorunu yaşayan kimse olmadı

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ciwano0114

Üye
Sayfada paylasilalan cwm yi yukledim.

Telefona rastart attigimda kilit ekraninda kaliyor.
Blekota da bu sorun vardi bu sorundan kurtulmak icin dn4 yukledim ayni:(
Tabi bazen oluyor ve binbir ugrasla aciyorum
Mega wipe yapmam yeterli mi . baska wipe yapmama gerek varmi

Üst Alt