Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

kartal2378

kartal2378

Üye
yalniz bu en son fix bana hic iyi gelmedi,tavdiye etmiyorum bu fix i,kararlilik ve stabiliteyi bozuyor arkadaslar

kartal2378

kartal2378

Üye
bu perseolorenzo nun cikardigi performans fix inden bahsediyorum,kararsiz ve unstabil calismaya basladi telim,bende tekrar ustune romu wipesiz kurdum,duzeldi,bilmiyom belki bende sadece olmustur ama her seye atlamamak lazim oyle hemen

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın bende ilk üçgün çok iyi performans aldım sonra cortlatınca tekrardan normale döndüm . Bunu başka yaşayan olurmu diye geri çekmedim

kartal2378

kartal2378

Üye
bence kaldir morki,yani sende de olduysa demekki yaramaz bir fix,yinede sen bilirsin tabi

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha kalsın bunun la ilgili xda da fazla olumsuz yorum göremedim.

kartal2378

kartal2378

Üye
ok,fixi yapan arkadaslar yorum yapsin o zaman

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
boeffla 7.2 kullanıp config ayarları nasıl olacak

kartal2378

kartal2378

Üye
7.3 kullanırız tamam :)
config ayarları nasıl olucak onlarıda yazarsan sana zahmet
morki hoca ne der bilmiyorum ama bu config ayarlariyla oynamakta iyi degil gibi geliyor,yani lmk ayarlari falan varya,sadece zram yapilip birakilmali,tecrubelerim boyle benim

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve birpesimist38
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
morki hoca ne der bilmiyorum ama bu config ayarlariyla oynamakta iyi degil gibi geliyor,yani lmk ayarlari falan varya,sadece zram yapilip birakilmali,tecrubelerim boyle benim
sen 7.3 kullanıyosun dimi stabil mi nasıl

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah teşekkürler

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
ben de dün 7.3 kurdum ve şimdilik sıkıntı yok bu sefer boefla ayarlarına dokunmadım .şu ana kadar sıkıntı yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
birpesimist38

birpesimist38

Üye
en paylastigin son performans paketi official değil mi?yani rom yapimcisi mi paylasti? benim de pek hoşuma gitmedi açıkçası..

edit:bir gün qs bir gün dn4 kuruyorum hastalık gibi bişe oldu

kartal2378

kartal2378

Üye
en paylastigin son performans paketi official değil mi?yani rom yapimcisi mi paylasti? benim de pek hoşuma gitmedi açıkçası..
fix in geri donusu yok,o yuzden sana tavsiyem dn4 romu direk ustune flashla ,kurarken not wipe secenegi ile flashla,kaldigin yerden devam ediyosun,hicbirseyin kaybolmuyor,ve eski stabilite geri geliyor

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve birpesimist38
birpesimist38

birpesimist38

Üye
fix in geri donusu yok,o yuzden sana tavsiyem dn4 romu direk ustune flashla ,kurarken not wipe secenegi ile flashla,kaldigin yerden devam ediyosun,hicbirseyin kaybolmuyor,ve eski stabilite geri geliyor

teşekkürler su an qse gectim yarin geri dn4 e geçerim :)
temiz kurulum yapmayi tercih ediyorum son paketi kurmam bu kez. dn4 bse dikkatimi çekti ekran kapalıyken açtığınızda home veya power tuşla hafif bi dalgalanma oluyor mu?

Üst Alt