Alla alla niye kiyalniz bu en son fix bana hic iyi gelmedi,tavdiye etmiyorum bu fix i,kararlilik ve stabiliteyi bozuyor arkadaslar
hem niye 7.2 kullaniyoruz 7.3 cikmisken onu anlamadim [emoji6]boeffla 7.2 kullanıp config ayarları nasıl olacak
7.3 kullanırız tamamhem niye 7.2 kullaniyoruz 7.3 cikmisken onu anlamadim [emoji6]

morki hoca ne der bilmiyorum ama bu config ayarlariyla oynamakta iyi degil gibi geliyor,yani lmk ayarlari falan varya,sadece zram yapilip birakilmali,tecrubelerim boyle benim7.3 kullanırız tamam
config ayarları nasıl olucak onlarıda yazarsan sana zahmet
sen 7.3 kullanıyosun dimi stabil mi nasılmorki hoca ne der bilmiyorum ama bu config ayarlariyla oynamakta iyi degil gibi geliyor,yani lmk ayarlari falan varya,sadece zram yapilip birakilmali,tecrubelerim boyle benim
gayet stabil bana gore,zaten kernel de stabil surum [emoji4]sen 7.3 kullanıyosun dimi stabil mi nasıl
teşekkür ederimben de dün 7.3 kurdum ve şimdilik sıkıntı yok bu sefer boefla ayarlarına dokunmadım .şu ana kadar sıkıntı yaşamadım
fix in geri donusu yok,o yuzden sana tavsiyem dn4 romu direk ustune flashla ,kurarken not wipe secenegi ile flashla,kaldigin yerden devam ediyosun,hicbirseyin kaybolmuyor,ve eski stabilite geri geliyoren paylastigin son performans paketi official değil mi?yani rom yapimcisi mi paylasti? benim de pek hoşuma gitmedi açıkçası..
fix in geri donusu yok,o yuzden sana tavsiyem dn4 romu direk ustune flashla ,kurarken not wipe secenegi ile flashla,kaldigin yerden devam ediyosun,hicbirseyin kaybolmuyor,ve eski stabilite geri geliyor