uzman47
Üye
Evet orjinal internet tarayicida calismiyor.akilli kaydirma hangi programda calisiyormu,tarayicidami?
Evet orjinal internet tarayicida calismiyor.akilli kaydirma hangi programda calisiyormu,tarayicidami?
ben orjinal tarayiciyi rom kurarken secip kurmadim o yuzden bilmiyorum calisip calismadiginiEvet orjinal internet tarayicida calismiyor.
Seçmeli değil ama bir yanlişlık olmasınben orjinal tarayiciyi rom kurarken secip kurmadim o yuzden bilmiyorum calisip calismadigini
var,ben kurmadim,su an bende yok tarayiciSeçmeli değil ama bir yanlişlık olmasın
Aroma kurulum yok
ben oyle hatirliyorumvar,ben kurmadim,su an bende yok tarayici
ben nova kullaniyorumkartal 2378 5X5 ekran görüntüsü varmı
5x5 zaten üzerinde hazır geliyor ayrıca gerek yok5x5 direk flaslicakmiyz bide flasladiysanız ekran alıntısı atarmsnz
Ne kadar çabuk?kartal 2378 Peki Şarj Konusnda Çok Çabuk Bitiyo Çözümü Yo
kmu Acaba
Vay hocam sağolun hoş geldiniz sayfamıza [emoji3] [emoji106]Boeffla Kernel kurun 7.2 Daha sonra
Boeffla config kurup gerekli ayarları yapın.
Grenify ile arka planda çalışan uygulamaları uyutun ve romda gereksiz bir sürü uygulama ve widget var
Onlarıda root explorer ile kaldırıp keyfini çıkarın.
Bende mobil veri gün boyu açık ve saatlerce görüşme yapıyorum ayrıca günlük ortalama 500 msj yazıyorum
Ekran kısık bunlara rağmen günü rahat çıkarıyorum %80 şarj ile..!
eyvallah kardeşim hoşbuldukVay hocam sağolun hoş geldiniz sayfamıza [emoji3] [emoji106]