Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
evet sürekli çıkıyor kalsın ya sıkıntı yok 1 mb bile değil

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Batarya süresi ile haklısınız ama diğer konularda görüntülü görüşme hariç diğer konularda hiç sıkıntı yok

uzman47

uzman47

Üye
Peki internet durduruldu problemi icin tavsiyeniz nedir.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

3 saat 15 dakika ve sarj bitti :)

edit:gozlerim ışığa fazla gelemiyor mavi ışık filtresi kullaniyorum karanlik yerlerde karanlik çıkmış o yuzden :)

uzman47

uzman47

Üye
Evet dogrudur megawipe yaptim ayrica kurulumu eksiksiz yaptim .bu gun daha internet durduruldu hatasi almadim acaba romun oturmasimi gerekiyor.ayrica sizde akilli kaydirma sensoru calisiyor mu ben denedim calismiyor bende.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bende çalışıyor duraklatmada çalışıyor kendi tarayicisindan oluyor sadece

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hacı ram için greenify kullan bu port rom olduğu için rami tavan yapıyor greenifyle sosyal ağları uyut hiç değilse 600 e falan düşsün ram ayrica günlük 1 kere reset at otursun rom

• Beğen
Tepkiler: morki05
uzman47

uzman47

Üye
Evet anladim akilli kaydirma hangi tayayicida calisiyor ismi ne bu tarayicinin anlamadim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Orjinal tarayıcı

uzman47

uzman47

Üye
Orjinal tarayicidan giriyorum sensor acik konumda fakat simdi bu sitede bile calismiyor akilli kaydirma sen sitede gozunle kaydirabiliyormusun yazilari.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Evet gayet guzel Kayıyor iyi odaklan ortada yesil göz çıkacak

uzman47

uzman47

Üye
Yaw bende niye olmuyor anlamadim
Arkadaslar bende akilli kaydirma calismiyor.bu fonksiyonu calisan varmi.

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaşlar bende v9 blekota yüklüydü öneri ile bu romu yükledim ve üzerine konudaki boeffla kerneli flaşladim fakat su anda hat gitmiş vaziyette wifi den bağlı olarak yazıyorum bir el atarsanız memnun olurum

ekremesiroglu

Üye
modem dosyasını flashlayın

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
modem dosyasını flashlayın

Allah razı olsun kardeşim yaptım ve oldu,konuyu açan arkadaş bu dosyayı açıklamasıyla beraber ilk mesaja eklerse arayışa girenler benim gibi mağdur olmaz.Bu arada 4×5 mi 5 × 5 mi önerirsiniz uygulama dizilimi için. Ben şu anda romu deniyorum bi kaç gün sonra ayrıntılı olarak değerlendirme yapacağım

• Beğen
Tepkiler: morki05
uzman47

uzman47

Üye
Ekrem kardes sende akilli kaydirma sensoru calisiyor mu birde config ayarlardan zrami kapatsak sikinti olur mu seninki acik mi kapali mi
Kimsr yokmu burda

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeşim yaptım ve oldu,konuyu açan arkadaş bu dosyayı açıklamasıyla beraber ilk mesaja eklerse arayışa girenler benim gibi mağdur olmaz.Bu arada 4×5 mi 5 × 5 mi önerirsiniz uygulama dizilimi için. Ben şu anda romu deniyorum bi kaç gün sonra ayrıntılı olarak değerlendirme yapacağım

link eklenmiştir ayrıca 5x5 i öneririm

uzman47

uzman47

Üye
Morki akilli kaydirma sensoru calismiyor bende sende calisiyor mu.bide config ayarlardan zram acik mi olmasi lazim

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Morki akilli kaydirma sensoru calismiyor bende sende calisiyor mu.bide config ayarlardan zram acik mi olmasi lazim

akıllı kaydırma ben de çalışmıyor yeni denedim ; zram konusunu da pek bilmiyorum çünkü bazı romlar için açık bırakılsın ve 800 olsun boefla ayarları yapılsın gibi öneriler var ben denedim ama pek fark göremedim . Şöyleki ; bu rom üzerinde boefla kurulu geliyor hiç ayarları ile oynamadım ve şu ana kadar hata almadım

Üst Alt