Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Bende arasira internet durduruldu hatasi veriyor ve atiyor bide akilli kaydirma sensoru calismamasi can sıkıyor. Blekota v10 onerirmisin

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
İyi bir kurulum için wipe ve megawipe yapmanı öneririm bu hatalar olmaz. Ayrıca bu romla tanışmadan önce Blekota kullanıyordum v10 denemedim ama tabiki tavsiye ederim

uzman47

uzman47

Üye
Tesekkurler peki v10 da hangi kerneli onerirsin.boeffla 6.2 stable nasildir

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir ama orj kerneli önce bir dene sonra değişiklik yap ve boefla yüklemeden önce eskisini mutlaka temizle

uzman47

uzman47

Üye
Tesekkur morki usta

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullan

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Orta tuş yük altında çok gecikmeli geliyor.5 saniyelik elimi basılı tutuyorum resmen son uygulamalarin gelmesi için.

Sırf bunun için değiştirecegim romu

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Denedim 2-3 saniyede geliyor

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar basıma cok ilginc ve guzel birsey geldi,daha once sayısız defa denememe ragmen ve baska custom romlarda da denememe ragmen telefon kapaı iken sarj olmuyor ve tekrar baslıyordu.sarja taktım ve kapat dedim ve kapandı.su an da kapalı olarak sarj oluyor tıpkı stock orjınal romdaymıs gibi ve stock romdaki gibi pil animasyonu var sadece ekranda,acaba bugun boeffla stabil v7.2 kernel cıkmıs onu yukledim ondanmı kaynaklanıyor,bi sevindimki :alkis

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve morki05
uzman47

uzman47

Üye
Kartal usta hangi romu kullaniyorsun.birde bu boeffla 7.2 stabil kerneli yuklerken direk flasliyormusun yoksa eski kerneli siliptemi flasliyorsun
Arkadaslar basıma cok ilginc ve guzel birsey geldi,daha once sayısız defa denememe ragmen ve baska custom romlarda da denememe ragmen telefon kapaı iken sarj olmuyor ve tekrar baslıyordu.sarja taktım ve kapat dedim ve kapandı.su an da kapalı olarak sarj oluyor tıpkı stock orjınal romdaymıs gibi ve stock romdaki gibi pil animasyonu var sadece ekranda,acaba bugun boeffla stabil v7.2 kernel cıkmıs onu yukledim ondanmı kaynaklanıyor,bi sevindimki :alkis
Orta tuş yük altında çok gecikmeli geliyor.5 saniyelik elimi basılı tutuyorum resmen son uygulamalarin gelmesi için.

Sırf bunun için değiştirecegim romu
Hangi roma gececen

kartal2378

kartal2378

Üye
bu romu Dn4 u kullanıyorum .bugun 7.2 stabil cıkmıs diye duydum ve baktım harbiden sitesinde var ,bende direk ustune caktım gitti,ben rom versiyonları ve aynı kernel versiyonlarını kurarken direk ustune kuruyorum,sadece baska bir rom ve baska bir kernel olursa wipeleri falan yapıyom,simdiye kadar bu teorim beni yanıltmadı ve sorun yasamadım

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, uzman47 ve morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
bu romu Dn4 u kullanıyorum .bugun 7.2 stabil cıkmıs diye duydum ve baktım harbiden sitesinde var ,bende direk ustune caktım gitti,ben rom versiyonları ve aynı kernel versiyonlarını kurarken direk ustune kuruyorum,sadece baska bir rom ve baska bir kernel olursa wipeleri falan yapıyom,simdiye kadar bu teorim beni yanıltmadı ve sorun yasamadım
Linki varsa paylaşım yaparsan sevinirim [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]

uzman47

uzman47

Üye
Tesekkurler.bide sende akilli kaydirma calisiyormu bende akilli kaydirma ve goruntulu arama calismiyor

kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler.bide sende akilli kaydirma calisiyormu bende akilli kaydirma ve goruntulu arama calismiyor
Görüntülü arama malesef bu tür romlarda çalışmıyor yani 4.4.4 romlarda pek rastlamadım

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Evet kartal denedim kapalı şarj oluyor

Üst Alt