Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

kartal2378

kartal2378

Üye
ben stabil 7.2 kullaniyorum ve memnunum,sana kalmis

Aziz04

Aziz04

Üye
Romu türk standartları gereğince yani bizlere göre uyarladım çok güzel oldu..!
Greksiz olan birçok şeyi sildim ve yeni güzel eklemeler yaptım
Talep olunması durumunda upload ederim @morki05 hocam siz konuya ekleyip ilgilenebilir misiniz?
benim pek vaktim olmuyor ama elimden geldiğince yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve cahilmuallim
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya rom çok güzelde sıkıldım ben ya cm 12 mi yüklesem :)

kartal2378

kartal2378

Üye
o kadar kullanissiz ve yavanki,ve o yavaniga ragmen bombos olmasina ragmen hatalarla dolu,ben cm11 nightly sonrada neydi stabilin bir alti olan surum vardi herneyse onlari denedim,3 gun zor dayandim,ve su an dn4 den o kadar memnunumki anlatamam,gerisini sen dusun ve karar ver dostum

• Beğen
Tepkiler: morki05
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya rom gerçekten güzelde insan keşif yapmak istiyor :)

ben bu ultra güç tasarrufu na opera yi facebooku falan ekleyemedim. upsm managerden seçiyorum save diyorum reboot atıyorum ama gene ayni çıkmıyor ultra güç tasarrufunda.nabicam :)

kartal2378

kartal2378

Üye
ya rom gerçekten güzelde insan keşif yapmak istiyor :)

ben bu ultra güç tasarrufu na opera yi facebooku falan ekleyemedim. upsm managerden seçiyorum save diyorum reboot atıyorum ama gene ayni çıkmıyor ultra güç tasarrufunda.nabicam :)
evet orda bir hata var ve bende denedim olmuyor,fakat romun guzelliginden bu kucuk hatalar hic umurumda degil

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
öbür konudada millet bana blekota s5i savunuyor.ram optimizesi kronik hatalı olan bir roma çok güzel falan.kullandik biliyoruz kardeşim şişiyor cihaz 2 saatte bir resetmi atcam.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar lami cimi yok,butun hepsini kullanmi birisi olarak objektif olaraktan soylim en iyi rom su an bu,ama sonra guncellemelerle onlar daha iyi olurlar bilemem,su an itibariyla gercek bu

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts ve morki05
uzman47

uzman47

Üye
Kartal sesli arama gorusmesi yaptiktan sonra gorev yoneticisinde ıncalluı diye birsey cikiyor her zaman ve acik gorunuyor birde bildirim ekraninda onerilen kisayollari kapatamiyorum.cozumu varmi
Bu dediklerim blekora v10 icin.
Bide ekranin sol ust kosesinde buyuk R harfi icinde ucak resmi var devamli gorunuyor.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
uluslararasin dolaşım o bildirim kadariyla

kartal2378

kartal2378

Üye
Kartal sesli arama gorusmesi yaptiktan sonra gorev yoneticisinde ıncalluı diye birsey cikiyor her zaman ve acik gorunuyor birde bildirim ekraninda onerilen kisayollari kapatamiyorum.cozumu varmi
Bu dediklerim blekora v10 icin.
Bide ekranin sol ust kosesinde buyuk R harfi icinde ucak resmi var devamli gorunuyor.
blekota kullaniyorken sesli aramadan sonra oyle oluyodu,cozumunu bilmiyorum,dn4 romda yok bole bisey,ikinci sorun hakkinda bilgim yok,ben blekota v9 en son kullandim,ozamanlar en iyisi oydu,v10 kullanmadim o yuzden bir yorum yapamam,v7 v8.1 en son da v9 kullandim,birde 4.4.4 olan v2.1 ini kullandim blekotanin,onunda v3 u cikmis onu kullanmadim

kartal2378

kartal2378

Üye
Dn4 un vazgecemeyecegim ozellikleri var,mesela coklu pencere ozelligi harika,yan tus paneli cok hos,Snote programi harika,ve stock gibi stabil

kartal2378

kartal2378

Üye
bir de ben modern combat5 hastasiyim,bu oyun Dn4 te cok akici ve guzel oynaniyor,blekota kullanirken kasiyordu

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
sunu da belirteyim en iyi pil suresini blekotanin 4.4.4 u olan v2.1 inde almistim,ama onda da cok eksik vardi,mesela screen mirror ve all share calismiyordu,dn4 de bunlar sorunsuz calisiyor,smart tv me istedigim gibi goruntu aktarabiliyorum

• Beğen
burak1553

burak1553

Üye
Bu romda bu romdan konuşalım c12 ve blekotanın konusu var sohbeti özelden yaparsanız daha iyi olur bu romu kullanmadım bir şey demiyorum ayrıca ben blekota v7de de modern combat 5 oynadım kasmıyor ;)
sunu da belirteyim en iyi pil suresini blekotanin 4.4.4 u olan v2.1 inde almistim,ama onda da cok eksik vardi,mesela screen mirror ve all share calismiyordu,dn4 de bunlar sorunsuz calisiyor,smart tv me istedigim gibi goruntu aktarabiliyorum
Blekota v3te screen mirrorning ve hotspot çalışıyor Çoklu pencere,snot blekota note 4 romdada var
Ayrıca reklam yapmıyorum son 4 mesajın 3 ünde blekota yazıyor bende gelip dostca uyarayım dedim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04
kartal2378

kartal2378

Üye
Bu romda bu romdan konuşalım c12 ve blekotanın konusu var sohbeti özelden yaparsanız daha iyi olur bu romu kullanmadım bir şey demiyorum ayrıca ben blekota v7de de modern combat 5 oynadım kasmıyor ;)

Blekota v3te screen mirrorning ve hotspot çalışıyor Çoklu pencere,snot bu romdada var
Ayrıca reklam yapmıyorum son 4 mesajın 3 ünde blekota yazıyor bende gelip dostca uyarayım dedim
bak iste dostum bu 3 romun konusunuda benim gibi herkes takip ediyor ve paylasimin guzelligi burda zaten,daha iyiyi bulmak,bu rom daha ustun demedikten sonra ve fanatiklik yapmadiktan sonra ne cikarki konusalim,ben Dn4 unde eksik noktasini soyluyorum diger romlarin da eksiklerini soyluyorum,ve ustun noktalarini da belirtiyorum,illa bu konuda Dn4 konusalim demenin bir anlami yokki,konuyu baltalamis olmuyoruz tam tersi objektif paylasim yapiyoruz,bu romu kullanin bu en iyisi kimseye demiyoruz,yorum yapiyoruz ve secimi kisilere birakiyoruz,hepsi bu

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardeşim sen öyle diyorsun da bazı arkadaşlar fena fanatiklik yapıyor. adam beni konusundan kovuyor.adama sosyal ağ adresini ver düzgünce konuşalım diyorum vermiyor.onun yüzünden adminden uyari yiyoruz.insanlari konuya begendirtmeye zorluyor. primcilik zaten hatsafhada.

böyle insanlar olunca mecburen rahatsız oluyorum. forum kurallari gereğince düzgünce hitap ettim ama argo kullanmamak için bayağı zorladim kendimi açıkçası.

Üst Alt