Arkadaslar basıma cok ilginc ve guzel birsey geldi,daha once sayısız defa denememe ragmen ve baska custom romlarda da denememe ragmen telefon kapaı iken sarj olmuyor ve tekrar baslıyordu.sarja taktım ve kapat dedim ve kapandı.su an da kapalı olarak sarj oluyor tıpkı stock orjınal romdaymıs gibi ve stock romdaki gibi pil animasyonu var sadece ekranda,acaba bugun boeffla stabil v7.2 kernel cıkmıs onu yukledim ondanmı kaynaklanıyor,bi sevindimki![]()
Hangi roma gececenOrta tuş yük altında çok gecikmeli geliyor.5 saniyelik elimi basılı tutuyorum resmen son uygulamalarin gelmesi için.
Sırf bunun için değiştirecegim romu
Linki varsa paylaşım yaparsan sevinirim [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]bu romu Dn4 u kullanıyorum .bugun 7.2 stabil cıkmıs diye duydum ve baktım harbiden sitesinde var ,bende direk ustune caktım gitti,ben rom versiyonları ve aynı kernel versiyonlarını kurarken direk ustune kuruyorum,sadece baska bir rom ve baska bir kernel olursa wipeleri falan yapıyom,simdiye kadar bu teorim beni yanıltmadı ve sorun yasamadım
neyin linki ? kernelinmi?Linki varsa paylaşım yaparsan sevinirim [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]
Görüntülü arama malesef bu tür romlarda çalışmıyor yani 4.4.4 romlarda pek rastlamadımTesekkurler.bide sende akilli kaydirma calisiyormu bende akilli kaydirma ve goruntulu arama calismiyor
Kartal usta verdigin linkteki en alttaki zip dosyasinimi indirecegiz.neyin linki ? kernelinmi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet en alttaki zip olanı flashlıycanOk tsk..
Kartal usta verdigin linkteki en alttaki zip dosyasinimi indirecegiz.
Tesekkur.bide sende akilli kaydirma calisiyormuevet en alttaki zip olanı flashlıycan
akilli kaydirma hangi programda calisiyormu,tarayicidami?Tesekkur.bide sende akilli kaydirma calisiyormu