Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

esoni

Üye
Peki Nasıl yüklicem Yardm

esoni

Üye
Bunu Yüklersem Şebeke Gelirmi Ben *#06# yapıca imei var falat şebeke yok arama yaptığımda mobil ağa erişilemiyor hatası alıyorum bana sırasıyla neyapaacağımı anlatırsanız cok sevinirim hocam

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bunun için rom yüklemeyi bilmelisin bu riskli bir iş

esoni

Üye
Ben dn4 v6 Romunu kurdum Hocam Sorunsuz Tek Sorunum şebeke yok

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumda hata vardır wipe megawipe yaptınmı

esoni

Üye
Hayır ama wipe data wipe cache yaptım

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Rom kurulumdan önce temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Önce megawipe yap ve tekrar kurulum yap

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim

esoni

Üye
Megawipe Philiz den mi yapimm anlatırmısınz hocam sırayla ?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Megawipe Philiz den mi yapimm anlatırmısınz hocam sırayla ?

megawipe zip olarak indir harici kartın içine atıp rom yükler gibi flaşlıyorsun işlem bittikten sonra rom kurulumuna geçebilirsin

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim

esoni

Üye
Hepinize Çok Teşekkur ederim romu tekrar kurdum sonra bofleyi ve sonra da modemi kurdum sorun hall oldu Saolun

• Beğen
Tepkiler: morki05, cahilmuallim ve ekremesiroglu
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar internete girince bazen internet durduruldu diyor ve atiyor sizdede oluyor mu bunu nasil düzeltebilirim .

uzman47

uzman47

Üye
Bide dosya yoneticisinde efs log ile boeffla kernelin log ve zip dosyasini sildikce geri geliyor neden acaba sizdede boylemi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Bu romu. kullanıyorum. Ekran sürem ciddi seviyede düştü. 5 saat ekran süresi alırken 3.5 saate düştü. Beyaz tondanmidir bilmem ama ben neatroma geri dönmeyi düşünüyorum

uzman47

uzman47

Üye
Bende pek ısınamadim bu roma bazen cok kasiyor.cogu zaman internet durduruldu hatasi veriyor ve atiyor.goruntulu gorusme calismiyor.flash player calismiyor.
.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
% 26 sarj var ve ekran süresi 2 saat 46 dakika. Romdan kaynaklı bence neatromda sarj süperdi.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Bende internet durduruldu hatası yok flash playerde çalışıyo video açmada sorun yok

Görüntülü görüşme bendede calismiyordur heralde denemedim

uzman47

uzman47

Üye
Peki sendede dosya yoneticide boefflanin zip ve log dosyalari cikiyor mu sildikce geri geliyor ya

Üst Alt