Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
odin---->
cf auto root (root için) ---->
sonra philz touch recovery ---->
Sağolasın ekrem %48 de kalırsa burada paylaştığım philz touch kurmadı yererli

• Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu

ekremesiroglu

Üye
öncelikle root nedir ne işe yarar , rom nedir nasıl yüklenir , philz touch recovery nedir , cwm recovery nedir ne işe yararlar , bunları iyi oku arkadaşım. bu konularda bilgi sahibi olmadan bu işlere kalkarsan telefonu tekrar kullanılamaz hale de getirebilirsin. tavsiyem acele etme ve iyi araştır

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle root nedir ne işe yarar , rom nedir nasıl yüklenir , philz touch recovery nedir , cwm recovery nedir ne işe yararlar , bunları iyi oku arkadaşım. bu konularda bilgi sahibi olmadan bu işlere kalkarsan telefonu tekrar kullanılamaz hale de getirebilirsin. tavsiyem acele etme ve iyi araştır
Evet aynen öyle ilk sorularda bilgisi varken sonraki sorular sıfır bilgi herşeyi baştan anlatmaya çalışmak konuyuda dağıtır

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar bahsettiginiz konulari ogrendim sadece suan kullanmis oldugum orjinal 4.3 romu ve mevcut uygulamalarimi dn4 romunu yukledikten sonra backup restoreden geri mi yuklucem bunu ogren mek istiyorum.yada nasil yapmam gerekiyor.

ekremesiroglu

Üye
Önce rootladın. sonra philz touch yükledin. daha sonra istersen wipe yapmadan (yani orjinal romu silmeden) orjinal romunu bakcup and restore bolümünden hafıza kartına backup yapıosun. (backup to sdcard1)

daha sonra wipeleri yapıp (veya mega wipe dosyasını flashlayarak) telefon hafızasını temizliyorsun. ve kurmak istediğin romu kuruyorsun. bu kadar.

diyelim ki beğenmedin. bakcup and restoreden restore ederek orjinal romuna dönebilirsin.

backup restore yedek alma ve yedeğe geri dönmek içindir. normal şartlarda romu kurmak için bakcup yada restore ile işin yok.

bazı romlar var flashlamıyorsun, senin dediğin gibi restore bölümünden restore ediyorsun. yani arkadaşın biri kurmuş backup almış rom yaptım demiş. sen de aynı backup u restore ediyorsun.

bu rom o tür bi rom değil. philz touch ile flashlıyorsun (install zip to sdcard1)

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Tsk. Ekrem kardes anlatimin icin yalniz suan kullandigim romdaki uygulamalarimi geri yukleyemiyormuyum bu backup and restoreden.
Yani dn4 kurduktan sonra bu roma uygulamalari yuklemeyi soruyorum

Hefey

Hefey

Üye
arkadaşlar merhaba ,

xda sitesindeki , alttaki linkteki uygulamayı recovery modda yükleyince ana ekrandaki saate dokununca ekran kilidine geçiyor telefon.
basılı tutunca da kapanma ekranı çıkıyor,ben yükledim ,oldukça hoşuma gitti.
yan tuşun ömrünü uzatır :) ve daha hızlı kilit moduna girmesini sağlıyor.
recovery modda yüklemek gerekiyor ,umarım sizde beğenirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: tdd46, ekremesiroglu ve morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi ve katılım için teşekkürler @hasanacun

ekremesiroglu

Üye
Tsk. Ekrem kardes anlatimin icin yalniz suan kullandigim romdaki uygulamalarimi geri yukleyemiyormuyum bu backup and restoreden.
Yani dn4 kurduktan sonra bu roma uygulamalari yuklemeyi soruyorum

backup and restore den komple romu yedekleyebilirsiniz. uygulamalarınızı yedekleyemezsiniz. uygulamalarınız play storede var ise kurulumda google hesabı girdikten sonra bilgilerimi geri yükle derseniz store dan uygulamalarınızı tek tek tekrar yükleyecektir. bahsettiğiniz uygulamalar play store da yoksa google da android uygulama yedekleme diye aratın bir sürü uygulama var
arkadaşlar merhaba ,

xda sitesindeki , alttaki linkteki uygulamayı recovery modda yükleyince ana ekrandaki saate dokununca ekran kilidine geçiyor telefon.

harbi süpermiş teşekkürler
@uzman47 bu siteyi inceleyin Titanium backup ile uygulama yedekleme anlatılıyor. bu işlem için önce root gerekiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
tdd46

tdd46

Üye
arkadaşlar merhaba ,

Ben bu işlemleri gravıtybox ile yapıyorum performansı etkıler mi bilmiyorum
Şimdi bunu kurdum ama çoklu pencerede engel oluyor nasıl iptal ederim?

Hefey

Hefey

Üye
Ben bu işlemleri gravıtybox ile yapıyorum performansı etkıler mi bilmiyorum
Şimdi bunu kurdum ama çoklu pencerede engel oluyor nasıl iptal ederim?

merhaba , nasıl kaldırılacağını malesef ki bilemiyorum.
xda da araştırıcam ,bulursam buraya da yazarım .

• Beğen
Tepkiler: tdd46
uzman47

uzman47

Üye
morki hocam s3 dn4 final sürümü ve philz touch senin tavsiye ettiğin %48 sorunu olmasın dediğin linkleri verirmisin müsaitsen
kim se yok mu yardımcı olacak

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar ben bu rom yüklemiştim daha önce ve klavyedeki tahmin sözcükleri çok ufaktı acaba onlar büyütülüyormu ağer büyütülüyorsa bu roma geçicemde

uzman47

uzman47

Üye
Ferhat kardeş bu dn4 final sürümü ve philz touch şu %48 sorunu olmaması için morki kardeşin dediği recovery sürümü nü nasıl yüklücem bilgin var mı

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
morki hocam s3 dn4 final sürümü ve philz touch senin tavsiye ettiğin %48 sorunu olmasın dediğin linkleri verirmisin müsaitsen
kim se yok mu yardımcı olacak
Sayfa 1 de var okuduysanız link ekli exSd karta yükleyip ordan yükleyin

ekremesiroglu

Üye
Pholz rouch 6.48.4

• Beğen
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu rom yüklemiştim daha önce ve klavyedeki tahmin sözcükleri çok ufaktı acaba onlar büyütülüyormu ağer büyütülüyorsa bu roma geçicemde
Klavye standart küçük değil normal

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
mobil veriyi her açtığımda uyarı yazısı çıkıyorya onu kapatabiliyormuyuz

uzman47

uzman47

Üye
morki usta senin dediğin philz touch recovery 6.48.4 direk tele yüklenmiyor önce bilgisayara yukleyip ordan hafıza kartına atıp normal recovery moddan zip instaall deyip flaslasak olur mu cwm yok yeni kuracam.

Üst Alt