yok upload 6 dıydı galiba
xda sitesindekini indirmiştim geçen hafta
Öncelikle hepsi fix yani kurulu here navigasyon bile var ama önce philz touch verdiğim linkten indirebilirsin sonra kurulum yapman gerekiyor %48 takılma sorunu yaşamaman içinşimdş hangisini yükleyecem xda daki nimi
morki kardeş sen yüklerken neleri seçtin acaba anlatırmısın
Orj forum da yani xda da bir uygulama var onu flaşlayınca kaldırabilirsin ama ben denemedimbu s finder quick connect butonlarını nasıl kaldırabilirim? uygulamaları kaldırdım ama butonlar gitmedi
bu s finder quick connect butonlarını nasıl kaldırabilirim? uygulamaları kaldırdım ama butonlar gitmedi
ben yaptım sıkıntı olmuyor. O butonlar kaldırılıyor.Orj forum da yani xda da bir uygulama var onu flaşlayınca kaldırabilirsin ama ben denemedim
bence guzel bu butonlar ve isime de yariyor,tabiki zevk meselesi bu tartisilmaz [emoji4]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadaki apk dosyasını indirip flaşlarsan sorun kalmaz.
ben yaptım sıkıntı olmuyor. O butonlar kaldırılıyor.
cok dogru bir karar vermissin,ama konuyu iyi oku ve islemleri eksiksiz yap,root yoksa internette 4.3 s3 root yapma diye arat ve ilk once root islemini yap,sonra philz recovery yukle,sonra rom dosyasini philz recoveryden kur.ok.Morki 2014 fix link verir misin
Orjinal 4.3 romdayim telim rotsuz dn4 2014 fix yukleme yapmam icin nelere ihtiyac varsa link verebilimisin lutfen
evet hafiza karti,programlar silinirTsk .sd kard derken telefon bellegimi yoksa harici micro sd kart mi birde bu orjinal 4.3 romu ve kisisel uygulamalarimi dn4 kurduktan sonra restoreden gerimi yuklucem simdiden tesekkurler...
arkadasim konuyu oku azbiraz bilgi sahibi ol sonra biz elimizden geldigi kadar yardimci oluruz,beginner seviyede soru sormadan once temel konulari bilmen lazimYani restoreden yukleme yapmam lazim anladigim kadariyla dimi.