Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
morki usta senin dediğin philz touch recovery 6.48.4 direk tele yüklenmiyor önce bilgisayara yukleyip ordan hafıza kartına atıp normal recovery moddan zip instaall deyip flaslasak olur mu cwm yok yeni kuracam.
Evet aynen

uzman47

uzman47

Üye
site de kimse var mı
tsk morki usta

uzman47

uzman47

Üye
ustA bu philz 6.48.4 u megadan indirdiğimiz gibi yani dosyayı açmadan olduğu gibi secipte hafıza kartına atacagım
böylemi yapmam gerekiyor acaba
arkadaşlar tele root spersu yükledim. recovery moda aldigimda telefonun orijinal recovery modu çıkıyor philz touch yükleyemiyorum yardım lütfen
bu cwm nin teli rootlayınca otomatik yüklenmesi lazım degilmi philz touch yükleme yapabilmem için ne yapmalıyım
kimse yokmu aciklayıcı bir yârdim lütfen

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
ustA bu philz 6.48.4 u megadan indirdiğimiz gibi yani dosyayı açmadan olduğu gibi secipte hafıza kartına atacagım
arkadaşlar tele root spersu yükledim. recovery moda aldigimda telefonun orijinal recovery modu çıkıyor philz touch yükleyemiyorum yardım lütfen
bu cwm nin teli rootlayınca otomatik yüklenmesi lazım degilmi philz touch yükleme yapabilmem için ne yapmalıyım
Uzman47 arkadaşım en iyisi sen önce bir araştırma yapsan iyi olur aynı şeyleri tek tek soruyorsun sonra mazallah telefon brick olur bence bu yola en baştan forumları incele istersen ondan sonra bu işi yap konu çok dağıldı

kartal2378

kartal2378

Üye
e iste philz dosyasini sd karta at cwm den instal de,cwm nin yerini philz alacak,romu da philz den installe,uzmanlik alaniniz ne [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: morki05

yildomani

Üye
Paylaşan ve yapanlardan Allah Razı Olsun. Telefonum kendine geldi.

• Beğen
Tepkiler: tdd46 ve morki05
samet1422

samet1422

Üye
kardeşim dil ayarlarını turkçe yaptgm halde bazı klawye ayar kısımlari ıngılızce ++ şarj eklentisi cihaz kaplıyken şarj takınca otomatık açılıyr + ara ara ekranda çizmeler oluyr bilginize .... teşekkürler paylaşım için

kartal2378

kartal2378

Üye
kardeşim dil ayarlarını turkçe yaptgm halde bazı klawye ayar kısımlari ıngılızce ++ şarj eklentisi cihaz kaplıyken şarj takınca otomatık açılıyr + ara ara ekranda çizmeler oluyr bilginize .... teşekkürler paylaşım için
klavye konusunda haklisin,o kadar kusur kadi kizindada olur,sarj olayi tum custom romlarda boyledir,cizgi olayi ben hic gormedim

samet1422

samet1422

Üye
ekran kesik kesiık oluyr kardeşim bende özelliklede sarj %30 altına düşünce ekran çizgi çizgi gidip gliyor ve tel kapanıyor mesela %15 ken oluyr telı acınca sıfır sarj oluyr :D bende anlamdm onu

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Ana ekran geçişlerinde bende yaşıyorum o çizgi olayını ama çok nadir oluyo güç tasarrufu kullanımından kaynaklandığını düşünüyorum

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Rom oturana kadar az da olsa grafik hatları olabilir bir iki gün içinde rom daha iyi olacaktır. Sizde vaz geçemeyeceksiniz . Umarım [emoji6]

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
İhtiyaçları tamamen karşılıyor, arayüz güzel, donma-kasma gibi sorunlar yok, şarj iyi.Bence vazgeçmek mantıksız olur ben 5-6 gündür kullanıyorum sorun yaratacak hiç bir hatayla karşılaşmadım orjinal stock romda daha çok hata olduğunu söyleyebilirim.Ram konusunuda boeffla ile hallettim bu romdan iyisi yok :)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
ekran kesik kesiık oluyr kardeşim bende özelliklede sarj %30 altına düşünce ekran çizgi çizgi gidip gliyor ve tel kapanıyor mesela %15 ken oluyr telı acınca sıfır sarj oluyr :D bende anlamdm onu
bataryan olmus,benimde stock rom da oyleydi,bataryani en kisa zamanda degis

samet1422

samet1422

Üye
:D cok iyibataryayıı da yenı taktım ne cabuk ölsün daha bı ay yenı bıttı

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bi Bulldog74ts DN4 Port 2014 reupload var birde Bulldog74ts DN4 Port 2014 fix.zip var hangisini indircez ?

Üst Alt