morki05
Üye
Denedim ama bende bulamadımmobil veriyi her açtığımda uyarı yazısı çıkıyorya onu kapatabiliyormuyuz
Denedim ama bende bulamadımmobil veriyi her açtığımda uyarı yazısı çıkıyorya onu kapatabiliyormuyuz
Evet aynenmorki usta senin dediğin philz touch recovery 6.48.4 direk tele yüklenmiyor önce bilgisayara yukleyip ordan hafıza kartına atıp normal recovery moddan zip instaall deyip flaslasak olur mu cwm yok yeni kuracam.
Evetsite de kimse var mı
tsk morki usta
Uzman47 arkadaşım en iyisi sen önce bir araştırma yapsan iyi olur aynı şeyleri tek tek soruyorsun sonra mazallah telefon brick olur bence bu yola en baştan forumları incele istersen ondan sonra bu işi yap konu çok dağıldıustA bu philz 6.48.4 u megadan indirdiğimiz gibi yani dosyayı açmadan olduğu gibi secipte hafıza kartına atacagım
böylemi yapmam gerekiyor acaba
arkadaşlar tele root spersu yükledim. recovery moda aldigimda telefonun orijinal recovery modu çıkıyor philz touch yükleyemiyorum yardım lütfen
bu cwm nin teli rootlayınca otomatik yüklenmesi lazım degilmi philz touch yükleme yapabilmem için ne yapmalıyım
kimse yokmu aciklayıcı bir yârdim lütfen
e iste philz dosyasini sd karta at cwm den instal de,cwm nin yerini philz alacak,romu da philz den installe,uzmanlik alaniniz ne [emoji2]ustA bu philz 6.48.4 u megadan indirdiğimiz gibi yani dosyayı açmadan olduğu gibi secipte hafıza kartına atacagım
böylemi yapmam gerekiyor acaba
arkadaşlar tele root spersu yükledim. recovery moda aldigimda telefonun orijinal recovery modu çıkıyor philz touch yükleyemiyorum yardım lütfen
bu cwm nin teli rootlayınca otomatik yüklenmesi lazım degilmi philz touch yükleme yapabilmem için ne yapmalıyım
kimse yokmu aciklayıcı bir yârdim lütfen
Güle güle kullanınPaylaşan ve yapanlardan Allah Razı Olsun. Telefonum kendine geldi.
klavye konusunda haklisin,o kadar kusur kadi kizindada olur,sarj olayi tum custom romlarda boyledir,cizgi olayi ben hic gormedimkardeşim dil ayarlarını turkçe yaptgm halde bazı klawye ayar kısımlari ıngılızce ++ şarj eklentisi cihaz kaplıyken şarj takınca otomatık açılıyr + ara ara ekranda çizmeler oluyr bilginize .... teşekkürler paylaşım için

bataryan olmus,benimde stock rom da oyleydi,bataryani en kisa zamanda degisekran kesik kesiık oluyr kardeşim bende özelliklede sarj %30 altına düşünce ekran çizgi çizgi gidip gliyor ve tel kapanıyor mesela %15 ken oluyr telı acınca sıfır sarj oluyrbende anlamdm onu
baska bisey aklima gelmiyor,benim basima boyle bisey gelmedi hiccok iyibataryayıı da yenı taktım ne cabuk ölsün daha bı ay yenı bıttı
Fix zip en son sürümü ve sorunsuz çalışıyorbi Bulldog74ts DN4 Port 2014 reupload var birde Bulldog74ts DN4 Port 2014 fix.zip var hangisini indircez ?