Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

wifi problemi yaşıyorum Klon ime
philz den nasıl kuracağım modem-MAXİCEP @1553.zip i görünmüyor

bağlanıyor kaydedildi diyor fakat bağlanmıyor

uzman47

Üye
Philz recovery demi gorunmuyor zip

ilhan zip dosyasını çıkarıpta mı attın sd karta? direk kopyalayacaksın. sd karta kopyalarken bilgisayar uyarı veriyorsa antivirüs programından olabilir. antivirüsü devre dışı bırak sonra sd karta kopyala o zaman görmesi lazım

kurdum fakat wi fi yine çalışmıyor
modemi görüyor şifreyi giriyorum
bağlanıyor kaydedildi diyor fakat bağlanmıyor
kaç tane rom denedim hepsinde aynı hatayı veriyor

modem ayarlarında bir sıkıntı olmasın static ip ile bağlanmayıı dene. wifi ile bağlanacağında şifre gireceğin yerde şifreyi göster var onun altında da gelişmiş seçenekler var. ona tıklayınca static ip seçip ip ayarlarını düzenlemen gerekebilir. kullandığın modeme göre ayarlar değişeceğinden değerleri söyleyemiyorum.DHCP YAZAN alanı static yap. ip adresi yazan yeri 192.168.2.10 (airties modeme göre yazıyorum) ağ geçidi 192.168.2.1 ağ örnek ucunluğuna 24 dns1 e 192.168.2.1 dns2 ye 192.168.222.222 yaz bakalım düzelecek mi?

malesef
aynı hata kaydedildi diyor bağlanıyor fakat kilit açılmıyor
rom gayet iyi çalışıyor
fakat wi fi şifreyi giriyorum kaydediliyor diyor fakat bağlantı yapılmıyor
bu sorunu nasıl çözebilirim ?

wi fi sorununu halledemedim neden olabilir ?

haggar73

Üye
Eline emeğine sağlık kardeşim. Romu Bu gün kurdum. Güzel roma benziyor. Şimdilik sorun yok. Bakalım. Sadece bazı menuler İngilizce çıkıyor. Belki sorun bendedir. Bir kaç gün kullanalım. Daha romun tamamına yabancıyım. Ancak hoşuma gitti. Paylaşım için tekrar teşekkürler kardeşim

Tepkiler: morki05

stuxnet

Üye
Fm. Radyo , tüm sensörler ve 3 g görüntülü konuşma aktif midir ?

Şimdi arkadaşlar 4.4.2 şarj güzel gidiyor ama peki 4.4.4 daha da iyi gidebilirmi acaba 4.4.2 mi daha iyi şarj olarak yoksa 4.4.4 mü

Arkadaslar wi fi problemini nasil cozebilirim bilgisi olan var mi ?

uzman47

Üye
bu ultimate kernel clean fotoları dosyaları vb silermi
Sadece mevcut yuklu kerneli siler baska bir seyi silmez .kernel clean islemini yaptiktan sonra recoveryden cikmadan yeni kerneli flashla ama flashlafiktan sonra reboot yapiyon acildiktan sonra 3 5 dk kadar optimize edilir.

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullanın

Tepkiler: haggar73