I9100XWLSD 4.1.2 Türkiye Resmi Kies Sürümü - 25.04.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Şarj durumu nedir bilgi verebılırmısınız bırde sim kart ıle ılgılı ağ hatası verdıgını söyleyenler var sıkıntı sorun varmıdır

custave

custave

Üye
    Konu Sahibi
Şarj durumu nedir bilgi verebılırmısınız bırde sim kart ıle ılgılı ağ hatası verdıgını söyleyenler var sıkıntı sorun varmıdır

sim kartla slakalı hicbir sorun yasamadım
bana gore sarj da iyi

• Beğen
Tepkiler: Pc_CaNaVaRi
custave

custave

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

----dalga efektı eklenmıstır-----

custave

custave

Üye
    Konu Sahibi
duzenleme dalga efekti

Rocker84

Rocker84

Üye
Telefonu yeni aldim icinde omega vardi ve ben bu resmi romu yukledim gayet stabil geldi bana sarj sureside sabah 7de cikarttim gece % 19 daha sarji vardi.bana gore gayet iyi.gunluk internet bakinmalarimi da yaptim arama sms te kullandım şuan iyi gibi :)

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
şarjı gayet ıyı bencede 10 saat %88 dolu ;) yoğun kullanmadım fakat gayet ıyı geldı bana ics'de aynı sekıldeydı

custave

custave

Üye
    Konu Sahibi
cwm dalga efekti

GrknYavas

GrknYavas

Üye
beyler sarj da sorun yok ama sarj olmada sorun var sanırım :(12 :30 %12 sarjla taktım 4 de dolmustu

custave

custave

Üye
    Konu Sahibi
aslında normalı o da bı sorun var bakalım bıde multıwındow u yapabılsem super olacak

bende multıwındow ıcın ugrastım ama sonuc yok eksık parcayı bulamadım hala tek pencere acılıyo telefonda usb bellek ve sarj sıkıntısı yasamaya baslayınca bıraktım

Rocker84

Rocker84

Üye
programların üstüne basılı tutulduğunda ana ekranda kaldır a sürüklediğimde tepki vermiyor yani kaldırma işlemi başlamıyor,mecburen rom toolbox ile siliyorum programları ,neden oldu anlamadım

GrknYavas

GrknYavas

Üye
programların üstüne basılı tutulduğunda ana ekranda kaldır a sürüklediğimde tepki vermiyor yani kaldırma işlemi başlamıyor,mecburen rom toolbox ile siliyorum programları ,neden oldu anlamadım

secenekler deyıp kaldır secenegını secıp denedın mı senın yaptıgın o programı ılk once masaustune eklıyo sonra o ekledıgını sılıyosun kısayolu sılmıs oluyosun kısaca

- - - Eklendi - - -

bende multıwındow ıcın ugrastım ama sonuc yok eksık parcayı bulamadım hala tek pencere acılıyo telefonda usb bellek ve sarj sıkıntısı yasamaya baslayınca bıraktım

neyse ya saglık olsun buda olmayı versın :)

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
beyler sarj da sorun yok ama sarj olmada sorun var sanırım :(12 :30 %12 sarjla taktım 4 de dolmustu

şarjı dibine kadar bıtırmeme rağmen 2 saat civarında şarj oldu sorun yok suan bende ıns'da olmaz :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye

şarjı dibine kadar bıtırmeme rağmen 2 saat civarında şarj oldu sorun yok suan bende ıns'da olmaz :)

onu hallettım sımdı de panoya yazı kopyalayınca ardından panodakı yazıyı sılmeye calısınca dırek reset atıyo anlayamadım

EmreReiz

EmreReiz

Üye
s2 4.2.2 alacak linkinide vereyim:

19babaya19

Üye
bunu yaparken usb hata ayiklama acilacakmii

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye

4.1.2 Normal Kullanımım Şarj Surem Bu Sekıldedir yoğun kullanımda 16-17 saat civarı ;)

custave

custave

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 için Galaxy S4'ten Pırıltı Kilit Ekranı eklenmistir -cwm-

custave

custave

Üye
    Konu Sahibi
sadece pırıltı kılıt ekranı modu

Üst Alt