(I9100 Yeni Rom)Samsung Galaxy S2-- XWKJ1---2.3.5 güle güle kullanın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
(I9100 Yeni Rom)Samsung Galaxy S2-- XWKJ1---2.3.5 güle güle kullanın...
evet arkadaşlar yeni 2.3.5. roomumuz hayırlı olsun....iyi günlerde kullanınız...

SAMFİRMWARE dan alıntıdır...

Yeni roomumuz tek dosyalıdır...RAR PASS..samfirmware.com

ODİNDEN PDA KISMINA TAR DOSYASINI KOYUN TELEFONU DOWNLOAD MODA ALIN START A BASIN BEKLEYİN...

Hepsi bu kadar arkadaşlar...Daha tam olarak denemedim...Ama heryerde yazılanlara göre en son çıkan EN HATASIZ STABİL VEYA HATASI EN AZ OLANIDIR..MANTIĞIYLA HAREKET EDİYORUZ....

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.....

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

viranufuk

viranufuk

Üye
nasıl dendinmi

tonyboy03

Üye
deneyen varmı

Enser

Enser

Üye
dün XXKI4 romunu ardından root ve siyah kerneli yukledim simdi XXKJ1 romu cıkmıs ona güncellemek istiyorum eger romu yuklersem root gidermi??
Sanırım siyah kerneli yeniden yüklemem gerekicek ama root giderse daha XXJK1 için root kerneli yayınlanmamıs orjinal root ve kernelle beklemek zorunda kalacagım cevaplarınız için şimdiden tesekkürler..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi

denedim kardeş gayet güzel ve stabil şimdi pil ömrünü test edicem...

----------Eklendi @ 16:30:45 ---------- Yazıldı @ 16:26:19 ----------

dün XXKI4 romunu ardından root ve siyah kerneli yukledim simdi XXKJ1 romu cıkmıs ona güncellemek istiyorum eger romu yuklersem root gidermi??
Sanırım siyah kerneli yeniden yüklemem gerekicek ama root giderse daha XXJK1 için root kerneli yayınlanmamıs orjinal root ve kernelle beklemek zorunda kalacagım cevaplarınız için şimdiden tesekkürler..

kardeş xwkj1 en yeni sürüm yani benim yayınladığım..xda forumdan criscelo romu yükledim ardından siyah kernel 2.0 ı şu anda gayet stabil..ve hızlı root eğer odinden yüklersen gider tekrar rootlaman lazım tavsiyem dediğim roomu v29 criscelonun indir sd karta at recovery menüden flaşla siyah kernel 2.0 olanda xda forumda mevcut onunda cmw yazan dosyasını indir sd karta at v29 nasıl yüklediysen onuda öyle yükle böylece hem versiyonu yenilemiş olursun hen yeni bir room ve kernel ve rootlamaya gerek kalmaz bir aşla birden fazla iş yapmış olursun tabiri caizse...iyi forumlar gene bi sorunun olursa yaz buraya yardımcı olurum...

----------Eklendi @ 16:31:21 ---------- Yazıldı @ 16:30:45 ----------

ben yükledim kardeş aşağıda anlattım nasıl yüklediğimide iyi forumlar...

egzantrik1453

Üye
Teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Ben telefonumu yeni aldım. Sizce bu root olayını yapmalımıyım. Garanti kapsamından çıkar mı? Esasında sadece şu setDNS programını çalıştırıp. Yasaklı sitelere girebilmek istiyorum. Bu programda root yapmamı gerektiriyor. Bunun başka yolu yok mu? DNS değiştirme olayının.....

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Ben telefonumu yeni aldım. Sizce bu root olayını yapmalımıyım. Garanti kapsamından çıkar mı? Esasında sadece şu setDNS programını çalıştırıp. Yasaklı sitelere girebilmek istiyorum. Bu programda root yapmamı gerektiriyor. Bunun başka yolu yok mu? DNS değiştirme olayının.....

kardeş dns ayarları forumlarda mevcut ben yapmadım root olayı sistem dosyalarına erişim izni verir telefon üzerinde herhangi bir hata yeni aldığın telefonu çöpe atmana sebebiyet verebilir...daha yeni almışsın bence biraz telefonu tanı bütünleş ondan sonra ihtiyacına göre bakarsın rootlamak telefonu garantiden çıkartıyor diye biliyorum ama tam emin değilim...iyi forumlar.

legolas29

legolas29

Üye
tşkkr

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt