"""yeni room galaxys s2 en güncel ve stabil 2.3.5 xwkı8"""güle güle kullanın"""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
"""yeni room galaxys s2 en güncel ve stabil 2.3.5 xwkı8"""güle güle kullanın"""
evet arkadaşlar samsung galaxy s2 için en yeni ve güncel room...güle güle kullanın bir teşekkürü çok görmeyin...

Firmware info
PDA:I9100XWKI8
PHONE:I90100XXKI4
CSC:I9100OXXKI2
Date: 28/09/2011
Android 2.3.5

SAMFİRMWARE DAN ALINTIDIR...

RAR..PASS.. samfirmware.com

ROOT YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR CF-ROOT KI3 4.1 MÜKEMMEL ÇALIŞIYOR...

CF-Root KI3 Kernel (Working well on KI8), will update it when Chainfire release a new one for ki8 KAYNAK XDA..FORUM...

BUYRUN BUDA ROOT DOSYASI....

EN GÜNCEL ROOM HATASIZ VE DÜZGÜN OLANDIR...

Dosyanın içinden tar uzantılı bir tek dosya çıkacak yüklemesi şu şekilde....

tar uzantılı dosyayı odin den PDA Kısmına koyuyoruz DİKKAT!!!!!re-partition işaretli OLMAYACAK...!!!!!

telefonumuzu Download Moda alıyoruz herşeyi tamamladıktan sonra start ta basıp 15 dakika bekliyoruz telefon yeniden başlatılıyor...işlem tamamdır.....

BU İŞLEMLERİ YAPMAK RİSKLİDİR...BİLMEYENLERİN YAPMAMASI ÖNEMLE DUYURULUR...HERTÜRLÜ SORUMLULUKTAN KENDİNİZ SORUMLUSUNUZ...

HERKESE İYİ FORUMLAR...

RESİMLER BUYRUN ARKADAŞLAR ROOTLU HALİYLE...

kademxx

kademxx

Üye
acaba bu romda başlıca artı ve eksiler nelerdir hiç yükleyen yok mu?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
acaba bu romda başlıca artı ve eksiler nelerdir hiç yükleyen yok mu?

kardeş ben kendim yükledim ve yukarıda anlattığım gibi rootladım harika çalışıyor...pil ve özellikle hız açısından şu anda mükemmel birde sanki harflerin rengi koyulaşmış daha bir belirgin ve dokunmatik daha da hassas olarak tespit ettim...gene deniyorum yazıcam buraya...

kademxx

kademxx

Üye
bekliyorum kardeşim. eğer ekran resmi olarak fark varsa rica etsem birkaç tane yükler misin?

hiozpolat

hiozpolat

Üye
eyvallah kardeş teşekkürler biraz hızlanma var batteryi bilmiyorum bakacağız

• Beğen
Tepkiler: BASKANCIHAN
kademxx

kademxx

Üye
bende yüklemeyi düşünüyorum bu romu. eğer fark ettiğim artı ve eksiler olursa paylaşırım..

----------Eklendi @ 17:45:20 ---------- Yazıldı @ 17:05:52 ----------

oldukça güzel ama dokunmatik de bir fark yok gibi bence. hız açısından fena değil, ram kullanımı oldukça düşük. ana ekranda mesela ilk sayfadan son sayfaya ve 7. sayfadan 1. sayfaya geçiş yapıyo. menüden bahsetmiyorum yanlış olmasın. widgetların olduğu sayfalardan bahsediyorum.

hiozpolat

hiozpolat

Üye
maalesef %100 bataryayı şarj etmiyor ben de ki3'e geri döndüm bu arada şarj kullanımda 2 gün gitti ama %100 stabil değil

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
maalesef 0 bataryayı şarj etmiyor ben de ki3'e geri döndüm bu arada şarj kullanımda 2 gün gitti ama 0 stabil değil

kardeş deniyorum şu anda resimleriyle beraber koyarım birazdan batarya sarj olayını normalde yüzdeyüz dolması gerekiyor.. ben öyle bir sorun hatırlamıyorum ama bakıyorum şimdi hemen...

----------Eklendi @ 11:58:13 ---------- Yazıldı @ 10:56:41 ----------

maalesef 0 bataryayı şarj etmiyor ben de ki3'e geri döndüm bu arada şarj kullanımda 2 gün gitti ama 0 stabil değil

bağlantıya bakabilirsiniz arkadaşlar 0 sarj yani problem yok...kafanız rahat olsun...gönlünüzü ferah tutun.. KENDİ TELEFONUMDAN ALINTI DENENMİŞTİR...sorusu olan arkadaşlar gene sorabilirler yardımcı olmaya çalışırım...

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
arkadaslar ya samfrimaware yi sureklı takıp edıorum ama xxkı3 son surum gorunuyor hala sıtede :)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ya samfrimaware yi sureklı takıp edıorum ama xxkı3 son surum gorunuyor hala sıtede :)

.

samfirmware yin yeni adresi buradan takip edebilirsin...kolay gelsin...iyi forumlar...

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
hımm saolasın eyvallah...

KAMERORHAN

Üye
I9100XWKI8_I9100OXXKI2_I9100XXKI4_HOME.tar hocam bunu yükledimm fakat aklıma takılan bişe oldu. sisteme baktığımda şöyle görünüyor.

Android sürümü
2.3.5

Ana bant sürümü
I9100XXKI4

Kernel Sürümü
2.6.35.7-I9100XWKI8-CL616395
root@DELL149#2

Yapım numarası
GINGERBREAD.XWKI8

önceden 2.3.5 I9100XXKI3 yüklüydü Kernel Sürüm kısmında 'root' yazısı yoktu onun yerine se.infra@SEP-55 yazıyordu. Ve yüklediğim 2.3.5 I9100XXKI3 sürümü 4 dosyalıydı bu yüklediğim tek parça bildiğiniz gibi.

Burdaki yeni son sürümü yüklediğimde Kernel Sürümdeki '' root '' yazması nedeni nedir ?? Tam olarak anlayamadım ?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
I9100XWKI8_I9100OXXKI2_I9100XXKI4_HOME.tar hocam bunu yükledimm fakat aklıma takılan bişe oldu. sisteme baktığımda şöyle görünüyor.

Android sürümü
2.3.5

Ana bant sürümü
I9100XXKI4

Kernel Sürümü
2.6.35.7-I9100XWKI8-CL616395
root@DELL149#2

Yapım numarası
GINGERBREAD.XWKI8

önceden 2.3.5 I9100XXKI3 yüklüydü Kernel Sürüm kısmında 'root' yazısı yoktu onun yerine se.infra@SEP-55 yazıyordu. Ve yüklediğim 2.3.5 I9100XXKI3 sürümü 4 dosyalıydı bu yüklediğim tek parça bildiğiniz gibi.

Burdaki yeni son sürümü yüklediğimde Kernel Sürümdeki '' root '' yazması nedeni nedir ?? Tam olarak anlayamadım ?

kardeş meraklanacak bişey yok telefon rootlu olsa superuser ve cmw menunde gözükür yani rootlu değil telefonun şu anda root ayrı bir olay ve yükleme gerektirir.. bazı firmware ler tek parçalı olabilir üç veya dört parçalıdan bir farkı yoktur...tar uzantısı farklıdır ama hepsini kapsamaktadır içeriği sadece yüklemesi farklıdır pda yı gösterirsin re-partition işaretli olmayacak şekilde yüklersin....gene kafana takılan birşey olursa sor ben cevaplarım...

higlift

higlift

Üye
bu rom u yüklemek için ilkönce root mu yapmak lazım linlerden indirip direk kuramazmıyız birde bende 2.3.3 yüklü en son çıkan sürüm hangisidir bilen varmı... birde rom maneger diye program var telefondan rom yüklemek için bu nederece güvenilir bilen varmı başınızı şişiridim

teşekkürler.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
bu rom u yüklemek için ilkönce root mu yapmak lazım linlerden indirip direk kuramazmıyız birde bende 2.3.3 yüklü en son çıkan sürüm hangisidir bilen varmı... birde rom maneger diye program var telefondan rom yüklemek için bu nederece güvenilir bilen varmı başınızı şişiridim

teşekkürler.

kardeş en son sürüm 2.3.5 tir yukarıda verdim linkten indir zaten root yapmak sonraki işlemdir odinle yükleyeceksin pda kısmına tar uzantılı dosyayı göster telefonu dowloading moda al starta bas bekle telefon kendi kendine açılana kadar bekle ayarlarını yap yükledikten sonra gene yukarıda verdiğim eğer istiyorsan tabiki pdan kısmına koy anlattıklarımı harfiyen yap telefon rootlanacaktır..dediğin programa gelince güvenirliğini bilmem ama kullanmayı bilmeiğin programı telefonuna yükleme bir hatan sistemin çökmesine sebebiyet verebilir sorumluluk kendine aittir...iyi forumlar...bi soracağın olursa gene yaz buraya yardımcı olurum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt