hardal00
Üye
Kardeşim root yapcam fakat daha dolmadan donuyo kalıyo yüklenmiyor
kardes acil yardim ben dediklerini yaptm telefon acilmiyr artk hic bir isik dahi yanmiyor acil yardm et
Kardesim birebir uyguladim home tusuyla root zipi sectim yari.gelmeden tikaniyo atiyo .../ olqn yere sonra reboot yaptim root checker yukledum olmusmu diye sorry diyo root olmamis
hocam şimdi cihaz hakkında bir bilgi ver i9070 advance için bu i9070p modeli olan değil , bu konuda sıkıntı yoksa muhtemel usb data kablosunun driverleri yüklü değildir yada eksiktir kies i silip tekrar yükle ve tekrar dowlond modunu alıp tekrar yüklemeyi dene ama iyi oku yükleme talimatlarını sen bir yerde yanlışlık yapmış olmayasın sorun çıkmaması lazım ilk sayfada ben resim ekledim ona bir bak
Kardeş dediklerini yaptıktan sonra yüklemeye başladım sonra telefon bir anda kapandı ve brick oldu şu an telefoncuya verdim telefonu sanırım jtag uygulayacaklar telefona.dikkat edin diyorum herkes yapmasın bunu telefon brick olabiliyor.
Valla hocam leptop yok telden direk indiriyom downloada ordan tel hafizana atiyom ses art+home+power yapiyom apply diye bir yerden root.zip swciyom yariya gelmeden tikaniyo
bende hafıza kartı yok telefonun kendi hafızasını kullanarak rootlayamaz mıyım ?
...arkadaşlar bende videoları oynatırken takılıyor sizlerde de aynı sorun oluyormu. yeniden yukledim hepsini. gene fayda yok.gene takılma var nasıl düzeltebilirim...
Evet bende yeni gördüm bendede var O problem
...
arkadaşlar yıkıcı olmaktan sa biraz yapıcı olsanız nasıl olur ! her şeyi hazır beklemeyin benim videolar ile işim olmadığı için dikkat etmedim ama markette bir dünya video oynatıcılar var biraz olayı kurcalayın işe yarayan mutlaka çıkar diye dşünüyorum
...
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar yıkıcı olmaktan sa biraz yapıcı olsanız nasıl olur ! her şeyi hazır beklemeyin benim videolar ile işim olmadığı için dikkat etmedim ama markette bir dünya video oynatıcılar var biraz olayı kurcalayın işe yarayan mutlaka çıkar diye dşünüyorum
kesinlikle katılıyorum hocam. Ayrıca bende xxplz sürümünü kullanıyorum videolarda hiç bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor.
Bize ne zaman çıkacak ya O.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?