i9070 advance 4.4.4 SlimKat

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Bu kernel.dosyasi sadeve hafjz karti icin mi baska faydalarida var mi ?
şimdi bu kernel belası xda da çok konuşuluyor millet bir türlü bu slimkat ı bile kuramıyorlar önce kernel sonra rom diyorlar anlamadım bu mevzuyu ama kernel dosyasını son çıkan romun üstüne kur bazı ufak tefek hatalar çözülüyor mesela bazen oyun yada uygulamalarda reset atma oluyordu o düzeldi bir de yeni güncellenen rom şarj 3 saatta doluyordu şimdi 2 saatte doluyor o düzelmiş hafıza kartı olayı sanırım devam ediyor bazen sizin dediğiniz olay bana da oluyor ben artık taşıma işini yapmıyorum zaten çok fazla uygulama yüklü değil topu topu 4 oyun 6 uygulama var telefonda :) bana yetiyor

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
şimdi bu kernel belası xda da çok konuşuluyor millet bir türlü bu slimkat ı bile kuramıyorlar önce kernel sonra rom diyorlar anlamadım bu mevzuyu ama kernel dosyasını son çıkan romun üstüne kur bazı ufak tefek hatalar çözülüyor mesela bazen oyun yada uygulamalarda reset atma oluyordu o düzeldi bir de yeni güncellenen rom şarj 3 saatta doluyordu şimdi 2 saatte doluyor o düzelmiş hafıza kartı olayı sanırım devam ediyor bazen sizin dediğiniz olay bana da oluyor ben artık taşıma işini yapmıyorum zaten çok fazla uygulama yüklü değil topu topu 4 oyun 6 uygulama var telefonda :) bana yetiyor
Yeni guncellenem rom hangisi :D bunu normal twrp ile flashlcam demi telefona

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Anladim hoc.en son olani kurdum ben 08.02 olani

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Anladim hoc.en son olani kurdum ben 08.02 olani
gapps larında güncellemeleri çıkmış hangot google play filan bunların son versiyonları

hangisini yükleyeceğiz diye sorma ben mini olanı kullandığım için onu yükledim bu isteğe bağlı

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Bu dosyayi da ayni recovery menu ile yuklucez demi sen mini derken hangi miniyi yukledim ben hudroid de iki dosya vardi orda 0802 olani yukledim demistim ama birde bu hudroid deki yuklemeden sonra gelen yeniliklikler neler :D

Son düzenleme:
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyayi da ayni recovery menu ile yuklucez demi sen mini derken hangi miniyi yukledim ben hudroid de iki dosya vardi orda 0802 olani yukledim demistim ama birde bu hudroid deki yuklemeden sonra gelen yeniliklikler neler :D
link verdim ona bak hudroid yazılım gapps g.play hizmetleri ,yukarıda ki linke bak

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
link verdim ona bak hudroid yazılım gapps g.play hizmetleri ,yukarıda ki linke bak
Yukardaki linkte addons dan mini gappsi yukledim tamam hudroid yazilima tiklayinca 2 tane zip dosyasi var hangisi yuklencek diye sormustum :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini yüklesem derken neyi kassediyorsun o 2 tane zip dediğin romlar yanındaki 2014.08.02 tarihler ben en son çıkanı tani 0802 olanı kullanıyorum burada anlamadın olay ne acaba

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Hangisini yüklesem derken neyi kassediyorsun o 2 tane zip dediğin romlar yanındaki 2014.08.02 tarihler ben en son çıkanı tani 0802 olanı kullanıyorum burada anlamadın olay ne acaba
Tamam kardo anladim pardon ya eyvallah :D
Dostum simdi ben dahili hafizadan bir seyi sd kartta tasicam tasiyamiyorum yeterli izin yok sinirlama falan var diyor bunu nasil duzeltcez?Kardesim bu kerneli yukledik wifi bozuldu napim hudroidi yuklucem tekrardan

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardo anladim pardon ya eyvallah :D
Dostum simdi ben dahili hafizadan bir seyi sd kartta tasicam tasiyamiyorum yeterli izin yok sinirlama falan var diyor bunu nasil duzeltcez?Kardesim bu kerneli yukledik wifi bozuldu napim hudroidi yuklucem tekrardan
evet bu son çıkan rom da çok hata var bende de şebeke ara sıra gidiyor ne oluyorsa telefon kapalı oluyor bende eskisine geri dönüş yapacağım

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
evet bu son çıkan rom da çok hata var bende de şebeke ara sıra gidiyor ne oluyorsa telefon kapalı oluyor bende eskisine geri dönüş yapacağım
Aynen sebeke gidiyor wifi yi duzelttim performansdan yanada sikinti yok sadece eskisinde de yenisindede dahiliden hafiza kartina gecis yapamiyorum telefonda birde eskisine nasil gecicez

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Aynen sebeke gidiyor wifi yi duzelttim performansdan yanada sikinti yok sadece eskisinde de yenisindede dahiliden hafiza kartina gecis yapamiyorum telefonda birde eskisine nasil gecicez
o taşıma sorunu bende yok gayet iyi telefonu kapatsam bile hafıza kartına taşıdıklarım yada taşımış olduklarım çalışıyor orada sorun yok bende ama sorun mobil şebeke full olduğu halde yani çekim sorunu olmadığı halde bana ulaşamıyorlar hat kapalı belli bir zaman sıra düzeliyor tabi bu ara sıra oluyor neyse 20140710 tarihinde ki romu kur mega dan vermişti xda dan linke bak ben ekleyemiyorum

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Dostum
o taşıma sorunu bende yok gayet iyi telefonu kapatsam bile hafıza kartına taşıdıklarım yada taşımış olduklarım çalışıyor orada sorun yok bende ama sorun mobil şebeke fu ll olduğu halde yani çekim sorunu olmadığı halde bana ulaşamıyorlar hat kapalı belli bir zaman sıra düzeliyor tabi bu ara sıra oluyor neyse 20140710 tarihinde ki romu kur mega dan vermişti xda dan linke bak ben ekleyemiyorum
Dostum ben tasima derken simdi bi video var telefonun dahili hafizasinda bunu telefonunun icindeki sd kartta tasiyamiyorum bunu nsil yapicaz?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
video nun yanın da bir kutucuk olmalı onu tikle daha sonra yukarıda sana göre sol üst köşede 3 çizgi var araya tıkla nereye taşımak istiyorsan orayı seç ve sol alt köşede ki noktalı yere dokun 'seçimi buraya taşı' var ve taşı

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2513992

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
video nun yanın da bir kutucuk olmalı onu tikle daha sonra yukarıda sana göre sol üst köşede 3 çizgi var araya tıkla nereye taşımak istiyorsan orayı seç ve sol alt köşede ki noktalı yere dokun 'seçimi buraya taşı' var ve taşı
Eyvallah cok sagol
Dostum hubdroide baktim da build 14 falan gelmis nasil yuklecegimiz ve gelen ozellikler hakkinda bilgi verme sansin var mi ?

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah cok sagol
Dostum hubdroide baktim da build 14 falan gelmis nasil yuklecegimiz ve gelen ozellikler hakkinda bilgi verme sansin var mi ?
ben şimdi yükledim kullanmaya başladım kardeşim oldukça iyi gibi sorun yok senin sormak istediğin bir şey varsa sor kardeşim

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yuklicem build 14 u ve gelen yenilik varmi ?
performan controlu eklenmiş bir de kernelde düzenlemeler yapılmış rom çok kullanışlı tavsiye ederim
ama yüklemek için tüm her şeyi silmen gerek recovery modda wipelere girinde oradaki ilk 4 kutucuk işaretli olsun yani wipe data carce sistem filan öyle kur ne var ne yok tüm kayıtların gidecek ona göre yedeklemeleri yap

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
performan controlu eklenmiş bir de kernelde düzenlemeler yapılmış rom çok kullanışlı tavsiye ederim
ama yüklemek için tüm her şeyi silmen gerek recovery modda wipelere girinde oradaki ilk 4 kutucuk işaretli olsun yani wipe data carce sistem filan öyle kur ne var ne yok tüm kayıtların gidecek ona göre yedeklemeleri yap
Factory reset ve wipelri mi yapmam gerek benim telefonda cwm yuklude su anda adim adim anlatir misin

Üst Alt