gonuldostu82
Üye
-
Konu Sahibi
-
cm11 niye hafıza kartına atamıyorsunuz onu anlamadım kartınız mı bozuk neyde rocovey modda en üstte sd cart ile bir şey yazıyoren üsteki yazı onun üstüne bas her ikisini de göreceksinKARDESM DOSYALAR SD CARDDA CM11 İ SD CARDA ATMIYOR HATA VERİYO DAHİLİ HAFIZAYA ATIYOR AMA RECOVERY MODDANDA DAHİLİ HAFIZAYI BULAMIYORM EXTEROGE SD CARD WAR SD KARTI İSTİYO RECO MODDADA NAPCZ :/
cm11 niye hafıza kartına atamıyorsunuz onu anlamadım kartınız mı bozuk neyde rocovey modda en üstte sd cart ile bir şey yazıyoren üsteki yazı onun üstüne bas her ikisini de göreceksin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSORUN VERDİ TEL KAPATIP AÇIYORUM RECOVERY MODDA AÇIYOR NAPMAMIZ LAZIM :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSORUN VERDİ TEL KAPATIP AÇIYORUM RECOVERY MODDA AÇIYOR NAPMAMIZ LAZIM :S
Final derken bundan sonra daha rom cikmayacak mi birde romu yukledikten sonra bize bilgi verir misin?Slimkat 4.4.4 final yayınlanmış. Birazdan yüklüyorum...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki final rom nasil baktin mi ?Anladığım kadarıyla geliştirici flo0008 yeni telefon almış (lg g2) veda etmiş. Başka bir geliştirici el atmazsa slimkat öksüz kaldı
Tamam sagolasinVersiyon 16 ile aynı bir fark göremedim. Ama bazen uygulamaları kapatırken sırayla açmadığım uygulamalarıda kapatmak zorunda kalıyorum. Başka kimsede böyle bir durum yok heralde. Bunun dışında bir problem yok. (Şimdilik)
Dostum xda da jetmod dıye bır rom gordum donanım haber forum da yer almıs musaitsenız sen ve gonuldostu o roma bakar mısınız?Versiyon 16 ile aynı bir fark göremedim. Ama bazen uygulamaları kapatırken sırayla açmadığım uygulamalarıda kapatmak zorunda kalıyorum. Başka kimsede böyle bir durum yok heralde. Bunun dışında bir problem yok. (Şimdilik)
xda bu ve buna benzer 5 tane konu var ben en stabil dirt ve carbon u denedim sorunluydu , en stabil bulduğum rom bu daha başka macera arayamamTamam sagolasin
Dostum xda da jetmod dıye bır rom gordum donanım haber forum da yer almıs musaitsenız sen ve gonuldostu o roma bakar mısınız?
i9070 Advance 4.1.2 jelly bean resimli videolu detaylı anlatım - MaxiCepArkadaşlar orjinal roma nasıl dönebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Forumda araştırdım ama bulamadım
ana konuda var neyse siz hiç üşenmeyin ben onu da ben vereyim buyur;
Saygılar
E slimromda bitti demixda bu ve buna benzer 5 tane konu var ben en stabil dirt ve carbon u denedim sorunluydu , en stabil bulduğum rom bu daha başka macera arayamam
i9070 Advance 4.1.2 jelly bean resimli videolu detaylı anlatım - MaxiCep
büyük bir ihtimal ile bitti , bitsin artık turşusunu kuracak halimiz yokE slimromda bitti demi
Final surumu nasil ve nasil yukluyoruzbüyük bir ihtimal ile bitti , bitsin artık turşusunu kuracak halimiz yokyetiyor zaten gayet stabil zaten sıkılmıştım çıkan güncellemeler den neyse vatana millete hayırlı olsun bende son sürümü kullanıyorum
ben sıfırdan kurulum yaptım yani wipe data ve carce işlemlerini uyguladım ama siz de öyle yapın demiyorum ayarların bozulmasın ve kaybolmasını istemiyorsa direk kur sorun olmaz diye düşünüyorum , baktın sorun çıktı o zaman wipe işlemlerini uygularsın ama sen genede yedek almayı unutma !Final surumu nasil ve nasil yukluyoruz
Rom nasil build 16 ya goreben sıfırdan kurulum yaptım yani wipe data ve carce işlemlerini uyguladım ama siz de öyle yapın demiyorum ayarların bozulmasın ve kaybolmasını istemiyorsa direk kur sorun olmaz diye düşünüyorum , baktın sorun çıktı o zaman wipe işlemlerini uygularsın ama sen genede yedek almayı unutma !
bu arada radio güncelleme gelmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam o zaman 16 dan devambilmem bir fark görmedim
Kardo su roma bakar misin sence yuklemeye deger mibilmem bir fark görmedim
iyi de resim yok video yok doğru düzgün kullanıcı yorumu yok bir şey diyemem dostum değişiklik arıyorsan carbon roma geç ben şuan carbon roma geçtim daha fazla özellik var stabil sadece hafıza kartı dahili hafıza yapılmıyor onun dışında hiç sorun yokTamam o zaman 16 dan devam
Kardo su roma bakar misin sence yuklemeye deger miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgoruslerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?