i9070 advance 4.4.4 SlimKat

accuweathet + kullanıyordum ama görselliğinden memnun değildim. Şimdi cm11 weather i indiriyorum.

Konu Sahibi
arkadaşlar build16 yı yüklediniz mi ?
xda dan Flo0008 bir şey soruyor telefon kapalı iken şarj oluyor mu diye ? benim telefon bozuk old için hiç bir zaman telefon kapalı iken şarj olmuyor ya sizin ki?

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
arkadaşlar build16 yı yüklediniz mi ?
xda dan Flo0008 bir şey soruyor telefon kapalı iken şarj oluyor mu diye ? benim telefon bozuk old için hiç bir zaman telefon kapalı iken şarj olmuyor ya sizin ki?
Flo hakli telefon sarj olmuyor kapatip sarja takinca aciliyor telefon bu arada build 16 dan memnun musun

Tepkiler: gonuldostu82
    Konu Sahibi
Flo hakli telefon sarj olmuyor kapatip sarja takinca aciliyor telefon bu arada build 16 dan memnun musun
evet şu an için bir sorun yok memnunum,siz yüklediniz mi build16 yı, bu sorun düzelmiş mi diye soruyor bende de öyle telefon kapalı iken şarja taktığımda kendiliğinden açılıyordu ama şarj olmuyordu tekrar kabloyu söküp taktığımda şarj oluyordu ama build 16 da bu versiyonda şarja taktığımda yine kendiliğinden açılıyor ama şarj devam ediyor sökme takma yok sadece bunu gördüm

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Ben daha denemedim build 16 yukledim build 15 den iyi oldugu kesin bu rom kullnilir bir de sey sorucam rootlu telefonlarda olmasi gereken dedigin uygulama var mi

Konu Sahibi
Şimdi dener misin telefonu kapatip şarjza taktığında ne oluyor , bir arkadaşlar buna dikkat edin rom güncellemesi yapınca ayarlar/advanced options/ yetkili kullanıcılar bölümündeki yetki verilen root uygulamalarını silin

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam kardo deneyim onuda yapim onu yapinca noluyor?

şöyle söyleyeyim şimdi radio root yetkisi alıyor sonra rom yüklüyoruz tekrar root yetkisi istiyor radio güncelleniyor tekrar root yetkisi istiyor yani iyice karışı sonra radio root yetkisi alamayınca reset attırıyor yada donuyor
o yüzden rom atınca root alınan uygulamaların yetkilerini silin tekrar alın root yetkisini sorun kalmasın
bir de ben hala cevap alamadım build 16 da telefon kapalı iken şarjza taktığında ne oluyor

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Denedim sarj olmuyor

Konu Sahibi
hımm bende cihaz açılıyor ama şarj oluyor daha önce cihaz açılıyor şarj olmuyordu kabloyu söküp takıyordum öyle oluyordu neyse sağol uğraşıyorlar olacak inş

Konu Sahibi
Sen dene performansi soylersen iyi olur
denedim eskiye geri döndük şimdi cihaz kendiliğinden açılıyor ve şarj da olmuyor fişi çekip takınca şarj oluyor yani build 16 daha iyiydi hiç olmaz ise kendiliğinden açılıyor ve şarj oluyor neyse onunda dışında başka bir fark yok

KARDESM DOSYALAR SD CARDDA CM11 İ SD CARDA ATMIYOR HATA VERİYO DAHİLİ HAFIZAYA ATIYOR AMA RECOVERY MODDANDA DAHİLİ HAFIZAYI BULAMIYORM EXTEROGE SD CARD WAR SD KARTI İSTİYO RECO MODDADA NAPCZ :/