gonuldostu82
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak şimdi yedek almak istediklerini al sonra fabrika ayarlarına dön cihazı kapat recoveri mod ileFactory reset ve wipelri mi yapmam gerek benim telefonda cwm yuklude su anda adim adim anlatir misin
Tamam sagol hafiza kartindakilerde silinecek mi ve rehber de ? Birde telefonun tum yedegini nereyr alabilirimbak şimdi yedek almak istediklerini al sonra fabrika ayarlarına dön cihazı kapat recoveri mod ile
wipe/advanced wipe/dalvik cache,system,cache,data ve cdcart hepsini işaretler ama rom hafıza kartında olsun telefonun dahili hafızası da silinecek sonra geri çıkıp instal kısmından romu kur ilk deneme başarısız olursa tekrar dene cihaz açılınca tekrar fabrika ayarlarına dön ve son çıkan gapps ı kur benim kullandığım bu;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bicimlendirmezsem cok sorun olur muHayır silinmez recoveri modda en altta ona dokunma ! ama yükleme işin bitince bicimlendir iyi olur eski romdan kalıntı kalmasın
yok olmaz ama hafıza kartını dahili hafıza olarak kullanmak istersen mutlaka yapBicimlendirmezsem cok sorun olur mu
Yok onu istemiyorum sagol hafixa kartini dahili yapmak uzun is yapamamyok olmaz ama hafıza kartını dahili hafıza olarak kullanmak istersen mutlaka yap
Dostum yukledim sagol bu performance kontrol a erisim yetkisi verdim ama bu ne ise yariyor bizim ayar vermemize gerek var mi ?yok olmaz ama hafıza kartını dahili hafıza olarak kullanmak istersen mutlaka yap
uzun iş derken neresi uzun sadece bir tuşla hafıza kartı dahili hafıza oluyor 'nova thor 'uygulaması ile neyseYok onu istemiyorum sagol hafixa kartini dahili yapmak uzun is yapamam
Dostum yukledim sagol bu performance kontrol a erisim yetkisi verdim ama bu ne ise yariyor bizim ayar vermemize gerek var mi ?
Duruma gore kendininayarliyorsa tamam sıkıntı yok ya hafiza kartini dahili hafiza olarak gosterince ne oluyor peki?uzun iş derken neresi uzun sadece bir tuşla hafıza kartı dahili hafıza oluyor 'nova thor 'uygulaması ile neyse
şimdi bu performans uygulaması bir çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı bir uygulama bizim önümüze tepside baklava gibi geldi, uygulama sistem ile paralel çalışıyor bizim işlemci 1 ghz bu uygulama ile 1.2 ghz yapabiliyoruz tabi içinde geliştiriciler için bir kaç uygulama var ama bizim için değil , şimdi bize düşen çok büyük oyunlar var mesela mk5 gibi o zaman işlemciyi yükselt kasma olmasın , bu tip grafik yüksek olan oyunlar ile işin yoksa hiç elleme o kendini ayarlar ayrıca pil sıcaklığı recoveri mod wipe data ve carce filan yedekleme var dediğim gibi çok fazla kurcalama içerisiniiyi bir uygulama otomatik duruma göre kendini ayarlıyor
Kendimden örnek vereyim. Telefonun dahili hafızası 3.91 gb. Harici hafıza 16gb. Oyundu uygulamaydı vs. telefonun dahili hafızasına kuruluyor. Bir süre sonra doluyor. Ancak SDlink ve gl2sd gibi uygulamalarla bazı uygulamaları harici karta taşıyabiliyorsun. Novathor daki depolama alanlarını değiştir seçeneği 16 gb.harici hafızayı dahili hafızaya çeviriyor. Hafıza sıkıntısı ortadan kalkıyor.Duruma gore kendininayarliyorsa tamam sıkıntı yok ya hafiza kartini dahili hafiza olarak gosterince ne oluyor peki?
E gelen yenilikler neler ?Arkadaşlar yine bir düzeltme gelmiş build15 bu kes sadece romu telefona atın ve hiçbir şey yapmadan recovery mod ile kurun (ayarlarınız ve veriler filan değişmez sadece rom değişecek)
Bu arada dostum ben build 15 i yukledim bana gore guzel senin goruslerin nedir birde performance control kalkmis dikkatini cekti mi ?E gelen yenilikler neler ?
evet o zaten kendi başına root yetkisi alıp kendi duruma göre hareket ettiği için ana menüde olmasına gerek yok yada bizim müdahale etmemize gerek yok kaldırılması iyi olmuş ama bende 2 sefer cihaz oyun oynarken reset attı inş devamı gelmez yada biz direk üstüne kurduğumuz için mi oldu diyeceğim ama sanmıyorum eğer devamı gelirse sıfırdan tekrar kuracağım yada bir öncekine geri dönerimE gelen yenilikler neler ?
Bu arada dostum ben build 15 i yukledim bana gore guzel senin goruslerin nedir birde performance control kalkmis dikkatini cekti mi ?
Aynen bende sikinti yol build 14 batarya fazla harcarken build 15 daha tasarruflu ve daha akici bende gayet guzelevet o zaten kendi başına root yetkisi alıp kendi duruma göre hareket ettiği için ana menüde olmasına gerek yok yada bizim müdahale etmemize gerek yok kaldırılması iyi olmuş ama bende 2 sefer cihaz oyun oynarken reset attı inş devamı gelmez yada biz direk üstüne kurduğumuz için mi oldu diyeceğim ama sanmıyorum eğer devamı gelirse sıfırdan tekrar kuracağım yada bir öncekine geri dönerim
Birde bu carbonrom varmis onu biliyor musun yine 4.4.4 carbon rom floo008 inmis odaAynen bende sikinti yol build 14 batarya fazla harcarken build 15 daha tasarruflu ve daha akici bende gayet guzel
Ben hafıza kartını dahili olarak kullandığım için olabilir kernel ve romu takrar kurdum inş daha olmaz çünkü rom çok güzel neyseAynen bende sikinti yol build 14 batarya fazla harcarken build 15 daha tasarruflu ve daha akici bende gayet guzel
Birde bu carbonrom varmis onu biliyor musun yine 4.4.4 carbon rom floo008 inmis oda
Eyvallah sagol cok sikilirsam bu surumden bakarimBen hafıza kartını dahili olarak kullandığım için olabilir kernel ve romu takrar kurdum inş daha olmaz çünkü rom çok güzel neyse
Carbon romu da çok kullandım iyi bilirim onda daha fazla özellik var o da çok güzel ama ekranda uyanma sorunu vardı ön sensör iyi çalışmıyordu
Şimdi ne oldu bilmiyorum belki düzelmiştir macare arıyorsan yükle nasıl olsa sende işi öğrendin
Eyvallah kardo sende olmasan sictikarkadaşlar radio güncellendi 19.08.2014
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla bunda sıkıntı çıkmaz ise daha güncelleme yapmam çünkü güncelledikce bozuluyor neyse bir de siz hava durumu olarak ne kullanıyorsunuzslimkat romlarına yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?