i9003 üm var sizce i9000 ile takas etmeli miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
i9003 üm var sizce i9000 ile takas etmeli miyim?
arkadaşlar bende samsung galaxy s i9003 var garantili ama ben değiştirmek istiyorum galaxy s i9000 almak istiyorum bugün ankarada telefon borsalarında bitane buldum yurtdışında getirilmiş kayıtlı ama garantisi yok hiç bişeyi yok telefonun ne form var nede kutusu imei sine baktırdım cihaz samsung tarafında üretilmiş alayımmı yarın almaya gidicem biraz mantıksızca ama akıl verin lütfen doğrumu yapıyorum :(

senam38

Üye
eğer i9000 imei kopya imei ise çok kafan ağrır ama pasaport kaydı varsa al

burakakul

Üye
Bencede pasaport kaydı yoksa alma, arkadaşın dediği gibi kafan ağrır, hiçbir şeyi yok garantisi yok hiçbir şeyi yok, bence alma arkadaşım çok kafan ağrır sonradan..

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
adam var diyo imei nin doğru olduğunu nerden anlarım bide kutusu yok bise yok ben adama sıfır gibi cep vericem hatamı yapıyorum acaba ?

senam38

Üye
google a imei sorgulama yaz oilk çıkana cihazın imei nosunu gir eğer orada hem kyıtlı yazıyor hemde i9000 olarak görüyorsan al birde iç dış imei tutsun

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
yani imei tutarsa sorun yokmu ? kardeşimm çok sağolasın ya sırf amoled diye alıyorum başka bişe yok kuzenlerim gibi iphone 4 aldılar bende galaxy alayım dedim :D bi sorun çıkmaz dimi kutusu falan bi belgesi yok ya o yüzden korkuyorum ya :(

----------Eklendi @ 21:42:59 ---------- Yazıldı @ 21:41:02 ----------

bide bu pasaport işine nerden baktırırım bide bunu süresi falan varmı ? yardımcı olun arkadaşlar lütfen sakata gelmek istemiyorum

senam38

Üye
dediğim yerde yazar ithalat yoluylamı yolcu yoluylamı kayıt olmuş görürsün

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
başını çok şişirdim kardeş ama daha yeniyim bu işlerde kutusu falan yok faturada yok pasaport kayıtlı var imei ye baktık telefoncuda samsung elektronik yazıyodu samsung galaxy ı9000 yazıyodu şimdi bendede galaxy sl var garantili alayımmı i9000 ni??

senam38

Üye
eğer fazla para vermeyecsen üzerine al

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
borsadan alıyorum telefonu ankaradan bizim ew yakın bende araştırırken gördüm kardeş kafa kafaya takas yapıcaz para koymacağım üstüne sadece korktuğum kutusu yok ilk defa yurtdışından gelen telefonu alıcam son kez sorularımı yanıtla kardeş lütfen bi sorun çıkarmı pasaport kayıtının süresi varmı yani belli bi zamandan sonra kayıt silinirmi çünkü ben adama kutulu garantili sıfır gibi cihaz vericem o bana sadece form yok bise yok sadece telefon verecek korkuyorum bi sakatlık cıkar diye sence ne yapmalıyıım kardeşimm

Kǔr Şâd

Üye
sende 9003 var neden 9000 alcan

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
ya başkası yokmu cevap verecek yarın teli alıcam

----------Eklendi @ 22:25:07 ---------- Yazıldı @ 22:24:00 ----------

amoled olduğu için kardeş bide ram fazla 9000 de

Şehriyar

Şehriyar

Üye
iki telefon arasında fazla bir fark yok.. olumsuz bir sonuç olursa elindekinden de olma gibi bir ihtimalin var iyi düşün..
Konu başlığını da değiştiriyorum. Başlığı konu içeriğine uygun olarak seçerseniz çözüme daha hızlı ulaşırsınız.

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
tamam peki bi sorun varmıdır alayımmı cihazı kutusu falan yok faturada yok yurtdışından gelme adam pasaport kayıtlı diyo imei numarasına baktım netten samsung üretmiş samsung korea yazıyo bide cıhazın ismi alsam bi sorun çıkarmı çünkü adam kutu vermiyo bise vermiyo ondan korkuyorum :(

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ben olsam almam ne kutu var ne fatura var adamın üzerine kayıtlı mı değilmi o bile belli değil ne malum çalmadığı..

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsunuz peki bunu nerden öğrenebilirim cihazı yurtdışından gelen adam kayıt yaptırmış ama fatura yok kutu yok bende zaten bundan korkuyorum bunu nerden öğrenebilirm acaba bir bilginiz varmı ??

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz

Şeklinde yazarsa sorun yok.

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler peki bu pasaport kayıt süresi varmı ? bir kaç sene sonra kayıt silinirmi yani bide cihazı aldım diyelim format atıcam bi değişiklik olurmu telefonda bu çok önemli bide :D android güncellemesi sorunsuzca yapabilirim dimi ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
güncellemelerde falan sorun olmazda pasaport hakkında fazla bilgim yok güzel kardeşim..

samsung monte

Üye
    Konu Sahibi
ya sorun çıkarsa çok kötü olur :( bilen yokmu yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...