i8510 innov8 serifika sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

CRYSİS 2009

Üye
yaa bilader programı telefona kurdum ama bilgisayarda sadece telefona kurmak için bi tane aplication installer dosyası var ona tıklayınca direk telefona yüklüyo... pcye kurmak için bitane zip yada rar. dosyası olması gerekmiyo mu?:allalla:

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
dostum neyden bahsediyoruz. sertifikalandırma işleminde installer diye bişey yok.konuyu detaylı açıklarmısın.

premonition

Üye
hepsini doğru yapmama ramen Enter the ****** number error bu hatayı veriyor çözümü yokmu

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bir yerde hata yapıyorsun. Su anda ben kendim kullanıyorum. Detaylı anlatırsan yardımcı olabılırım.

illker84

Üye
yaklaşık 48 saat olmasına rağmen bana sertifika falan vermiyo site..

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
İmei numaranı gönder yerine alırım. Site aktif durumda.

mchdklc

Üye
您的证书正在制作中我们会尽快为您完成,您可以随时再次输入串号查询是否完成
请您收藏我们的网址以便日后再次下载证书,同时希望您宣传我们的网站以便他人也能快速获得塞班证书
You have successfully submitted the application which will be completed as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

bendede böyle bi sayfa çıkıo:agladefalarca denedm farklı günlerde farklı zamnlarda ama hep bu çıktı:allalla:napmam gerekio anlamadm:bilmem:yardmcı olrsan sewinirm

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
kontrol ediliyor. kullanıcılara bilgi verilecek...........

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Site ortadan kalktı. Ulasılamıyor. Alternatif olarak bu konun ikinci sayfasında anlatılan başka bir yöntem daha var. Onu deneyin.beklemek yok Çalisıyor. Site düzelince bilgi verilecek.

calvus

calvus

Üye
selamlar sertifika ile ilgili yeni bir gelişme varmı diye merak ettim. Aynı sorunla bende karşı kaşıya geliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim tşk. Saygılarımla

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Site aktif . Sertifikanızı alabilirsiniz.

m_perk

Üye
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.
返回

BU YAZI ÇIKIO DENİORM DENİORM BAŞKA BİŞE ÇIKMIOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Başarılı olan 12 saat içinde en kısa zamanda size olarak tamamlanacaktır başvuruda vardır ve yeniden her zaman sormak için numarasını girin olup olmadığını sorularınız tamamlanması.
Lütfen tekrar sertifika indirmek için web sitesi collecte ve ben bunu başkalarının hızlı sertifika Saipan edinebilirsiniz sitemizde teşvik umuyoruz

yani günde birkaç defa denemen gerekli.

m_perk

Üye
kardeş ogünden beri deniyorum başka yolu yokmu core player yüklemek istiyrm tlfnuma sertifika yüznden yüklüyemyrm

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
aynı konu başlığı içinde başka bir yöntem daha yazdım. onu dene

m_perk

Üye
tmm kardeş çok saol

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
ok.

maronn

Üye
arkadaşım bu siteden alınmıyo sertifika daha önceleri çok telefon sertifikalandırdım fakat bunu sabahtan akşama kadar denememe ramen hala aynı şeyler yazıyo ımei dogru ordaki numara dogru ama olmuyo iste olur bi yontem yada başka bi site olursa çok sevinirim bilgin için teşekkürler

maronn

Üye
bunasıl bişi ya arkadaşım sertifikayı aldım tamam yazdıklarının aynını yaptım fakat error veriyo telde sonra bakıyorum aynı yerdeprogram oluşmuş ama program desteklenmiyo diyo kimi zamanda sertifikadesteklenmiyo diyo şaştım kaldım pcden yapayım dedim programı yükledim buseferde pcide çince bi hata veriyo olmuyo yanı

--------------- Ekleme ---------------

lütfen bi olur yontem veya cvp atarsan çok sevinirim delirecem aldık bunu hiçbi işe yaramıyo tel yaw delirecem

Üst Alt