i8510 innov8 serifika sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
dostum uygulamanın neresine takıldın. bu yöntemle bilgisayarında sert. yapabilirsin.

Bora

Bora

Üye
Teşekkürler çalışıyormu bakacağım :)

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
ok. .

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
sertifikalandırma sitesi açıldı. siteden sertifikanızı alabilirsiniz. alamayanlar imei numarasını göndersin...

--------------- Ekleme ---------------

hilmi_erdogan'a ait sertfika dosyası
aşağıdaki linkten sertifikanı indirebilirsin. şifren mail adresine gönderildi.

polisavni

Üye
kardesım ındırdım tele attım depo hafızaya.. kaydet dıorum notlara kaydedıldı dıyor ... notlara bakıorum bısey yok ... anlayamadım bu yukleme olayını...bıraz daha acıklarsan sevınırım

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
aşağıdaki linkteki proğramla sertifikalandırmayı cepten yapabilirsin. gönderdiyim sertifikayı depo hafızasına at. aşağıdaki proğramı depo hafızasına kur. ''s603rdsigner'' ismiyle ugulamalarda proğramın kısayolunu bulabilirsin. proğramı aç ve aşağıdaki işlemleri yap.

başlamadan önce depo hafızasına signer adında bir klasör oluşturalım.

1. options' u tıkla.
2. sonra settings'ı tıkla.
3. sign cert' i tıkla.
4. sonra sertifika dosyanı telefonunda bul. depo hafızasına attıysan ordadır.
5. sonra output directiy' yi tıkla. custom yazan şekliyle kalsın.
6.sonra hemen altındaki custom directiy yazan yere signer adında oluşturduğumuz dosyayı bul ve open tıkla ve move yi tıkla. ( bu klasörön içine sertifikalandırdığın proğramlar otomatik kopyalanıyor, ve yani sertifikalı proğramlar artık bu klasörün içinde...)
7. sonra back tıkla. (geri gel. menüye dön.)
8. add task tıkla.
9. sertifikalandıracağın proğramı telefonunda bul.(önceden sertifikasız proğramları telefonun depo hafızasına kök klasöre at.)
10.proğramı bulduktan sonra options' ı tıkla.
11. add tıkla
12. sign sis tıkla
13. options'u tıkla, ardında go! tıkla.
14. ve sertifikalandırma. bitti. proğram buyutuna göre 3 ile 10 saniye arasında süre sürebilir.
15. ve proğramdan çık. dosya yöneticisine git. signer diye oluşturduğumuz klasörü aç. sertifikalı proğramlarını ordan telefonuna yükleyebilirsin. unutulmaması gereken sertifikalı proğramlar signer adlı klasörün içinde.

proğram linki

işlemler uzun gibi görüne bilir ama çok basit.

anlaşılmadıysa resimli anlatım yapabilirim.

polisavni

Üye
i8510 için karşıdakinin avatar resmini gösterebilen ve çok hızlı bağlanabilen
harika bir msn proğramı.

arkdasım tsk ederım sertıfıka ısı tmm... lınk kırık galıba msn ıcın bakarsan sana zahmet

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
TBOYH adlı kullanıcıya ait sertifika dosyası aşagıdaki linkte. kurulum yukarda anlatıldı.

avatarlı msn linki yenilendi ve türkçesi eklendi. çok hızlı wi-fi ve operatör ile bağlanılabilir. süper bir proğram.

polisavni

Üye
core plyar 1.30 sertıfıkalanmıyo sadece bunu denedım oda olmuyo

BUR4KNS

Üye
herseyi yaptım adım adım ama yine sertifika hatası diyo signedda

polisavni

Üye
akayozmen dedın gıbı bı kac programı denedım hıc bırıde sertıfıkalanmadı... gonderdın sertıfıka doru mu acaba bana bı kontrol etsen ...

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika dosyaları kontrol edilecek.....

talha82

Üye
selam arkadaşım bende dıger arkadaslar gıbı sıteye gıremıyorum sana numarayı bıraksam indirirmisin bı de sana zahmet olacak ama gereklı programları bı arada senden alabılırmıyım acaba divx msn ve sertıfıkayı kurma programını bı arada verırsen sevınırım şimdiden teşekkürler

EDİT: Lütfen güvenliğiniz için IMEI numaranızı paylaşmayınız ( Yönetim )

[email protected] bu adresle ulasa bılırsın bana

cinzanoa

Üye
i8510 innov8 serifika sorununa kesin çözüm

Dediğinizi yaptım ama submit e bastıktan sonra dediğiniz gibi bi sayfa çıkmıyor. Dil paketi yükle diyor onada iptal dedim. ama olmadı

Teşekkür ederim yardımınız için

seduv

Üye
lütfen daha detaylı anlatabilirmisiniz yaptım anlattığınız ekran çıkmıyor saygılar

tozluplak

tozluplak

Üye
çince site çıkınca signed tool yazan yazının solundaki ikonu görünmüyo ki...bişey indiremedik.bunun başka bi sitesi var mı ki?

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
anlatılanlar açık ama resimli anlatım yapacam..

sertifikalar kontrol ediliyor...

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
site yenilendi. sertifikalandırmanızı yapabilirsiniz. resimleri inceleyin.........

[/URL]

isterseniz resimleri indirin..

link

site linki birinci sayfada.

Sertifikalandırma devrede . Kendi imeinize ait cer dosyanızı indiriniz.

kararoo

Üye
sertifika dosyamı indirdim. sağol dostum. baya bi uğraştım ama sonunda başardım. sertifika sorunum yok artık.

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
ne mutlu sana. güle güle kullan......................

Üst Alt