I8150 XXLB4 Root Yapamama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmtdgn_1984

Üye
    Konu Sahibi
I8150 XXLB4 Root Yapamama Sorunu
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Umarım Konuyu Açtığım Yer İle İlgili Bir Yanlışlık Yapmamışımdır.

Bir Sorunum Var ve Henüz Çözüme Kavuşturabilmiş Değilim. Elimde Bir Samsung Galaxy Wonder Var ve Bunu Root Etmem Lazım Ama Bir Türlü Yapamadım. Cihazın Tam Model Numarası I8150XXLB4 Neredeyse Denemediğim Yöntem Kalmadı Diyebilirim Ama Yok Olmuyor. Eğer Elinde Bu Cihazın Aynından Olan Varsa Bana Nasıl Rootladığı Konusunda Yardımcı Olursa Minnettar Olacağım.

Şimdiden Teşekkürler..

f_conq

f_conq

Üye
başka bir forumda paylaşmıştım xxlb4 ü rootladığım yöntemi

dene olması lazım. ordaki kullanıcı adım da aynı açılan sayfadaki ilk mesajıma bakarsan yardımcı olur

ahmtdgn_1984

Üye
    Konu Sahibi
başka bir forumda paylaşmıştım xxlb4 ü rootladığım yöntemi

dene olması lazım. ordaki kullanıcı adım da aynı açılan sayfadaki ilk mesajıma bakarsan yardımcı olur

Odin i Denedim Update.zip i de Denedim En Son Süperoneclick ve unlockroot u da denedim hiçbirisi ile olmadı geçende telefona direkt olarak kurduğum z4root muydu neydi onunla da olmamıştı. Dur Bakalım Birde Senin Bahsettiğini Yapayım Ondan Ne Çıkacak

ahmtdgn_1984

Üye
    Konu Sahibi
Senin Oradaki Mesajına Baktım Kardeşim. Update.zip ile yaptığnı söylemişsin ama ben dün bir forumda okuduğum kadarıyla mart 2012 den sonra satılan Galaxy W lar update.zip ile Rootlanamıyormuş. Tavsiye ettikleri yöntem Odin Diyorlardı ama Ben Odini de Denemiştim ve Ondan da Bir Sonuç Alamamıştım. Recovery.img diye bir Dosyayı Orjinal Recovery si İle Değiştirin diye Birşeyler Okudum Dün Onu Deneyeceğim Bugün Sonuç Olumlu Olursa Paylaşırım...

- - - Eklendi - - -

Odinde Yazanlar Aynen Şöyle

Bunlarda Doomlord Denilen komut İsteminden Çalışan Rootlama Yöntemi İle Aldığım Ekran Görüntüleri oradada Dikkat Ettiğim Şey Süperuser.apk nın Yüklenemediği Uyarısıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt