i-mate windows8 phone gercekleşiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
i-mate windows8 phone gercekleşiyor
Aslında son dönemde Microsoft'un coklu platformlarda tek sistem stratejisi bize bu tür cihazların gelebilecegini düşündürmüştü. Ve bugün bu ekosistemin adımları artık cok daha hızlı atılmaya başladı. Dünyaca ünlü 1800pocketpc sitesinden Kareem Sumner'ın yaşadıgı bu dialog ise bu konuda beklentileri olanların hoşuna gidecektir.

Kareem Sumner
26 Şubat 2013

arkadaş:"Bir saniye, bu bir Windows 8 Phone"

ben:"Yani bir Windows Phone 8 mi demek istedin?"

arkadaş: "Hayır bu Windows 8 yüklü bir telefon !"

ben: "Neeee?"

i-mate tarafından yapılan bu cihazla ilgili konuşurken o kadar karışık duydular içindeydim ki anlatamam.Söylenti olarak gelen bu i-mate haberi gerçek olacak.Değerli kaynaklar wpcentral ve seattletimes bize 4.7 inçlik bir i-mate tanıtacaklardı.Hem de MWC 2013'te Barselona'da.

Kısaca özellikler(i-mate windows phone):
•Atom işlemci
•2 GB Bellek
•64 GB depolama
•HSPA+ ve LTE 4G kablosuz ağ
•10 saat konuşma süresi


Bu cihaz $750 olarak düşünülüyor.Diğer bir seçenekte ise Dock istasyonuyla beraber ve masaüstü kullanımıyla toplam $1600 oluyor.

Bu haberleri okurken resmen ağzım sulandı ancak etkisi 10 dakika sürdü ve yerini müthiş bir merak aldı.Bu tamamen yeni bir geliştirme değil çünkü daha önce mobil cihazlarda Windows 8'in çalışabildiğin görmüştük.(HTC HD2).

Yeri gelmişken bu haberle ilgili wpcentral'de çıkan haberin satırbaşlarını da sizlerle paylaşalım.

Bu gelişme Windows Phone meraklılarının ilgisini çekmeyi başaracak mı?Sizce bu i-mate Surface phone'u bitirecek son vuruş olacak mı?
 
Tepkiler: ardacumhur

ecel54

Üye
kullanımı nasıl olacak acaba
 
helal valla süper olur bu teşekkürler abi sizede
 
iMate sağlamdır babam 2005te aldı bi moldelini windows mobile vardı üstünde şimdiki cihazlara bile aşık atar
 

Seglopsi

Üye
bunu ureteni microsoft vurur muhtemelen . bildigin surface'i cope atmak icin tasarlanmis bisey

- - - Eklendi - - -

usb cikisi vs'de varsa bildigin cep bilgisayari demek oluyor.
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
usb cıkışı yoksa da micro usb ile usb otg destegi kesin vardır
 

kraldost

Üye
bunu ilk alan ben olurum her halde
 
Ali Kemal abi sırada bekliyordur bile
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...