Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
AynenAdamlar haklı. Üretecekleri cihazlarda tamamen Microsofta bağlı olmak istemiyorlar. Microsoft belkide üreticilere kişiselleştirebilme imkanı verseydi Wp'nin durumu çok daha iyi olurdu.
reklam yapsalarda wpde lumiadan başka cihaz alınırmı mate 7 s6 dururken?Hiç reklam yapmayıp sıradan cihazları piyasaya sürüyorlar sonrada bekledikleri başarı gelmediğinden böyle açıklamalar ile sebep uyduruyorlar. Aynısı Samsung ve htc içinde geçerli. Güzel telefon üretiyorlar ama tanıtım reklam sıfır. İnsanlar bilmedikleri her gün metroda orda burda görmedikleri telefonları almaz.
Yok ki alınsın sorun da bu ya. Mesela wp'li bir mate 7 neden olmasın?reklam yapsalarda wpde lumiadan başka cihaz alınırmı mate 7 s6 dururken?
2012'de wp8.0 ile iki tane cihaz çıkarttılar sonra öyle bıraktılar.Ne ara geldi de ne ara gidiyor ?
Android pazarında birçok alternatif varken Windows Phone pazarında sadece Nokia bence.2012'de wp8.0 ile iki tane cihaz çıkarttılar sonra öyle bıraktılar.
aynen Nokia android uretseydi kimse wpnin yüzüne bakmazdı Huawei alternatif çok.Android pazarında birçok alternatif varken Windows Phone pazarında sadece Nokia bence.
aynen Nokia android uretseydi kimse wpnin yüzüne bakmazdı Huawei alternatif çok.
aynenAndroid android android nokia x serisi var ya kullanın işte
onlar Microsoft WP android kullanıcılarını çekmek için yapmışlar n1 başlangıçdı.
Gerçek Android Böyle Olur.
Böyle Değil.
Bir Tablet Değil, Büyük Bir Adım Telefon.N1 ne zamandan beri telefon ?
Bir Tablet Değil, Büyük Bir Adım Telefon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?