Huawei'den P8 Lite (2017) akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei'den P8 Lite (2017) akıllı telefon duyurusu geldi
Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi olan Huawei, geçtiğimiz sene içerisinde bir çok yeni cihazını satışa sunmuştu. Bu modellerden birisi Huawei P9 olurken, ayrıca Huawei P9 Plus ve P9 Lite adındaki modellerini sunmuştu. Bu sene içerisinde ise Huawei P10 ve farklı versiyonlarının gelmesi bekleniyor.



Şaşırtıcı bir biçimde Huawei P8 Lite (2017) adındaki bir cihaz gün yüzüne çıktı. İki sene önce sunulan akıllı telefon Huawei P8 Lite ile aynı ismi kullanmayı tercih eden Huawei'nin bu akıllı telefonu yakında Avrupa pazarında satışa sunması bekleniyor.

Bu yeni akıllı telefon Huawei P8 Lite'ye hatta P9 Lite'ye göre bazı yükseltmeler de içeriyor.

Cihaza bakacak olursak eğer, Huawei P8 Lite (2017) 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Tasarım olarak ise Huawei P8 ya da P9 serisine benzemeyen akıllı telefonun Honor modellerine benzediğini söyleyebiliriz.

Akıllı telefon sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T830MP2 grafik işlemci içeren HiSilikon Kirin 655 yonga setinden güç alıyor. Huawei P8 Lite (2017)'de sistem belleği 3GB olarak yer alırken, dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak belirlenmiş.

Cihazın arkasında 12MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak gelirken, batarya ise 3.000mAh. Ayrıca akıllı telefon Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Avrupa pazarında akıllı telefonun Ocak ayı sonunda 239€ olarak satışa sunulacağı belirtilmekte.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bari Kamerayıda Aynı Yere Konumlandırsalarda Parmak İzi Okuyucu Sırıtmasa Orda
 
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Huawei de samsunga dönüşmeye başlayan firmalar arasına girmeye başladı.
 


Üst Alt