Honor 8 Lite akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Honor 8 Lite akıllı telefonun görseli ortaya çıktı
Huawei, kısa bir süre önce yeni bir modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Bu akıllı telefon Huawei P8 Lite (2017) adı ile gelirken, biraz kafa karışıklığı da yaratmıştı. Bilindiği üzere firma, iki sene önce Huawei P8 Lite'yi sunmuş ve geçtiğimiz sene de Huawei P9 Lite gelmişti.



Bu da yeni modelin Huawei P10 Lite adı ile gelebileceği ihtimalini doğursa da görünüşe göre Huawei P10 Lite farklı bir model olacak. Ayrıca diğer bir ilginç nokta da Huawei P8 Lite (2017)'nin bazı ülkelerde Huawei P9 Lite (2017) adı ile sunulabilecek olması.

Bu kadar kafa karışıklığının ardından firmanın yeni bir akıllı telefonu daha ortaya çıktı. Bu yeni cihaz koruyucu kılıf içerisinde görünürken, adının da Honor 8 Lite olacağı ifade ediliyor. Tasarıma baktığımızda ise akıllı telefonun kesinlikle Huawei P8 Lite (2017)'ye benzediğini söyleyebiliriz. Bu da cihazın büyük ihtimalle farklı bazı ülkelerde farklı 3. bir başka isim ile sunulabileceği anlamına geliyor.

Huawei P8 Lite (2017) akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksl çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran içermekte. Cihaz Huawei'nin sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 655yonga setinden güç alırken, ayrıca 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi de cihazda yer alıyor.

12MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeren Huawei P8 Lite (2017) akıllı telefonun işletim sistemi Google Android 7.0 Nougat olarak belirlenmiş.
 


Üst Alt