Huawei x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umay565

Üye
    Konu Sahibi
Huawei x5
By urunun 2.3 very 4.0 guncellemesi nezaman gelicek

thebackkk

Üye
2-3 aralık giibi bekleniyor bende x5 kullanıyorum bu şekilde paylaşımlar okudum

baranselona

baranselona

Üye
bende yil sonu diye biliyorum orjinal 2.3 icin....

umay565

Üye
    Konu Sahibi
Bende yeni aldim pek
bilgim yok Peki room kullaniyomusinz

baranselona

baranselona

Üye
ben orjinal rom kullaniyorum.. herseyin orjinali guzel :) zaten oynadigim ve sevdigim oyunlar root ve extra bi rom kurma cok yuksek islemci hizi istemiyor... 4.0 ics i stabil portlarlarsa anca o zaman gecerim :)

parya99

Üye
arkadaslar internet uzerinden vido izlerken takiliyormu ve sarj kac gun gidiyor cevaplar icin simdiden tesekkurler

karayel90

karayel90

Üye
Cynogenmod romu ile telefonunuzu 2.3.5 e güncelleyebilirsiniz ama resmi bir işlem değil bunuda hatırlatayım

baranselona

baranselona

Üye
arkadaslar internet uzerinden vido izlerken takiliyormu ve sarj kac gun gidiyor cevaplar icin simdiden tesekkurler

video izlerken takılmıyor yeterki wifi hızın yeterli olsun yada 3g hızın...

şarjı 2-3 gün gidiyor internet paketim olursa 1 günde bitiriyorum...

Cynogenmod romu ile telefonunuzu 2.3.5 e güncelleyebilirsiniz ama resmi bir işlem değil bunuda hatırlatayım

şu anda orjinal olmayan hiçbir rom tam stabil değil her rom da sorun yaşayanlar var bu yüzden orjinal 2.3 ü beklemek en matıklısı

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Miui yeterince stabil bence hotspot sorunu haricinde bi sorun yok yeni sürümler daha sorunsuz diyolar ama yüklemedim miui gerçekten harika yüklemenizi öneririm.

baranselona

baranselona

Üye
ben kullanmadım miui ama DH deki konuda çok şikayetçiler var hattın gidip gelmemesi reset atmak zorunda kalmak gibi 3.2 beklediğim gibi olmazsa bende heçecem zaten denemek lazım :).... bu arada ideos x5 i TV ye bağlayabilmiş DH de birisi tv out kablosu ile :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ben kullanmadım miui ama DH deki konuda çok şikayetçiler var hattın gidip gelmemesi reset atmak zorunda kalmak gibi 3.2 beklediğim gibi olmazsa bende heçecem zaten denemek lazım :).... bu arada ideos x5 i TV ye bağlayabilmiş DH de birisi tv out kablosu ile :D

Evet bende bugün baktım gördüm bağlamış gerçekten :) O sorunlar yeni sürümde oluyor ya eski sürümleri yüklersen mesele olmaz bende reset sorunu fln hiçbiri yok :)

baranselona

baranselona

Üye
Evet bende bugün baktım gördüm bağlamış gerçekten :) O sorunlar yeni sürümde oluyor ya eski sürümleri yüklersen mesele olmaz bende reset sorunu fln hiçbiri yok :)

bakalım 3.2 iyi olursa hiç uğraşmam zaten ama eğer değiştirmek istersem sendende yardım alırım artık :D

karayel90

karayel90

Üye
Chanogen mod stabil bi rom sahsen ben arkadaşın telefonada yükledim cpu hızınıda 729 mhz yapıyor

baranselona

baranselona

Üye
Chanogen mod stabil bi rom sahsen ben arkadaşın telefonada yükledim cpu hızınıda 729 mhz yapıyor

729 olunca ne oluyor ki zaten ideos x5 800 mhz ile geliyor 70 mhz düşürsen şarjada bi etkisi olmaz ki... işlmci hızını düşürmek için yeni rom kullananıda yeni görüyorum :D

karayel90

karayel90

Üye
pardon yanlış oldu stabil 1.5 ghz de çalışıyor cynogen modda

usame83

usame83

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım eski bi sybmian kullanıcısym.. bu hücre bilgi mesajı ayarları nerde acaba bulamadımda..

WORMIED

Üye
Evet bende bugün baktım gördüm bağlamış gerçekten O sorunlar yeni sürümde oluyor ya eski sürümleri yüklersen mesele olmaz bende reset sorunu fln hiçbiri yok

beyler sıtede nerde gordunuz lınk paylasırmısınız. kac gundur arıyorum ama bulamadım elımdekı tv kablosu nokıa n95 ın tv kablosu bundan yana bı sıkıntı olabılırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt