baranselona
Üye
baglantı hızıyla fılan ne alakası var bende bır ayı gectı kullanıyorum x5 vıdeolarda ınanılmaz donma kesınlıkle ızlenmez skeyfree yukledım onunla bırazcık ıyılestı onun dısında kendı tarayıcısından fılan berbat otesı.arkadasta vodafon 845 var oda skayfree ıle ızlıyor hıc donma olmuyor desem yerıdır yanyana tlf ları koyup aynı vıdeoyu acıyoruz x5 bes dk kada uc kez donuyorsa 845 on dk bır kez anlıcan 845 bıle bu telefondan daha ıyı acıor vıdeoları bu telefonun yaradılısında bı sey var demekkı ne yaptıysam dogru duzgun zleyemedım pes ettım.

şaka?? vodafone aylık cepnet falan kullanıyorsanız internet hızı 100mb tan sonra aşırı derecede düşer ne bilgisayardan bi video seyredebilirsiniz nede telefondan... bunu bilipte yorum yaptığınızı varsayyorum. örn. 100 mb geçmeden önce istediğim her siteden sorunsuz izleyebilirken 100 mb geçtikten sonra videolar yüklenirken geç yüklenir bu yüzden takılıyosunuzdur
vf 845 bu telefondan iyi dediniz
düzgün bi wifi modem bulup bağlanın yada aylık cepnette 100 mb geçmeden önce bi izleyin bakalım