Huawei P9'un batarya performansı sonuçları ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9'un batarya performansı sonuçları ortaya çıktı
Huawei P9 akıllı telefon bu sene en çok satan cihazlardan olmaya aday.



Çinli Huawei geçtiğimiz sene yeni P9 Serisi modelleri ile karşımıza gelmişti. Bu cihazlar arasında en önemli model Huawei P9 adındaki firmanın yeni amiral gemisi olurken, ayrıca bu akıllı telefonun büyük versiyonu Huawei P9 Plus olarak tanıtıldı. Aynı etkinlikte gün yüzüne çıkmasa da daha sonra resmileşen bir başka model de Huawei P9 Lite adı ile geldi.



Huawei'nin P9 modelinin bu sene firmanın en önemli akıllı telefon modeli olarak yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Cihaza bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. Huawei bilindiği üzere şimdiye kadar Quad HD ekranlara pek sıcak bakmazken, ilerleyen dönemde Quad HD ekranlı akıllı telefon sunacak. Kararını değiştirmesinde en büyük neden ise sanal gerçeklik gözlükleri olmakta.

3GB / 4GB sistem belleği yanı sıra, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefon firmanın kendisi tarafından geliştirilen HiSilikon Kirin 955 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga seti 2.5Ghz + 1.8Ghz olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcili Cortex-A53 tabanlı işlemci içerirken, grafik işlemci iseARM Mali-T880 MP4 olarak geliyor.

Akıllı telefonun arkasında Leica'nın geliştirdiği 12MP çift arka kamera bulunurken, Selfie kamerası da 8MP olarak belirlenmiş. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon3.000mAh batarya ile sunulmuştu.

Huawei P9'un batarya performansı da oldukça merak edilirken, ilk sonuçları aşağıda bulabilirsiniz.



Huawei P9'un batarya performansı sonuçları ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Huawei modelleri cok hosuma gidiyor? su kirin kullanma inadini kırsa alabilirdim, s7 edge yi almasam.
 


Üst Alt