Huawei P9 akıllı telefon 6 Nisan’da satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P9 akıllı telefon 6 Nisan’da satışa sunulacak
Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi gelecek ay başında duyurulacak…



Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden olan Huawei, geçtiğimiz sene 100 milyondan fazla akıllı telefon satışına imza atarak, pazarda en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olarak yer almasını bildi. Geçtiğimiz sene birçok modelini sunan firmanın en önemli cihazlarından bir tanesi de Huawei P8 adındaki akıllısı oldu.



Huawei şimdi bu yeni akıllı telefon modelini sunma hazırlıkları içerisinde. Mart ayı içerisinde düzenleneceği kaydedilen bir etkinlik ile firmanın amiral gemisinin resmi olarak duyurulacağı kaydediliyor. 9 Mart tarihinde gün yüzüne çıkacak olan Huawei P9, Twitter üzerinden Evan Blass (@evleaks) üzerinden gelen habere göre 6 Nisan tarihinde satışa sunulacak.

Evan Blass, özellikle de doğruluğu yüksek sızıntıları ile tanınıyor. Bu nedenle de bu tarihin doğruluğu konusunda pek endişe duymamaktayız.

Büyük ihtimalle, Huawei bir kaç gün sonra etkinlikte sadece Huawei P9’u tanıtmakla kalmayacak, ayrıca Huawei P9 Lite, Huawei P9Max gibi farklı versiyonlarını da gün yüzüne çıkartabilir.

Kısa bir süredir Huawei P9’un görselleri gelmekte ve çift arka kamera tasarımı ile geleceği görülüyor. Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek.

3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerecek olan akıllı telefonun ayrıca 4GB / 64GB olarak farklı bir versiyonu da gelebilir. Metal kasa içerecek olan akıllı telefonun arka yüzünde ayrıca parmak izi tarayıcısı da bulunacak.






Huawei P9 akıllı telefon 6 Nisan’da satışa sunulacak - MaxiCep
 


Üst Alt