Huawei P10'un görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P10'un görselleri ortaya çıktı
Huawei'nin 2017'de sunacağı yeni amiral gemisi P10 bu tasarım ile sunulabilir.




2017'nin gelmesine çok az bir zaman kaldı ve gelecek sene sunulacak akıllı telefonlar ve özellikle de üreticilerin amiral gemisi modellerine dair bilgiler gelmeye çoktan başladı. Çinli Huawei, satış rakamları ile Samsung ve Apple'ın arkasından son dönemde üçüncü sırada yer alırken, bir çok ilgi çekici modelini de bu sene içerisinde sundu. Firmanın en önemli cihazlarından birisi ise amiral gemisi Huawei P9 oldu.



Huawei, gelecek sene ise P10 adındaki model ile karşımıza gelecek. Ayrıca bu akıllı telefonun Plus ve Lite gibi farklı versiyonlarının da gelmesi bekleniyor.

Huawei P10 akıllı telefon geliştirilmeye devam ederken, bazı render görseller bir süre önce gelmişti. Ayrıca akıllı telefonun ön paneline ait olduğu iddia edilen bir de panel görseli gelirken, şimdi de cihazın ayrıntılı tasarımını gösteren yeni görseller sızdırıldı.

Baktığımızda Huawei P10'un ön tarafında fiziksel Home butonu yer alıyor ve ayrıca arkada parmak izi tarayıcısı olmadığından cihazın bu Home tuşuna entegre olarak parmak izi tarayıcısının geleceğini söyleyebiliriz. Leica çift arka kamera, LED flaş ve Laser AF'nin konumlandırıldığı yerin, Huawei P9 ile aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Bir süre önce Huawei P10'un kavisli ekran içerebileceği belirtilmişti. Bu yeni görsellerde kavisli ekran görünmezken, bir ihtimal Huawei P10 Plus modelinde iki yanı kavisli ekran kullanabileceğini söyleyebiliriz.
Huawei P10'un görselleri ortaya çıktı
 


Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu tasarımı hiç beğenmedim, bu arada huaweinin amiral gemisi mate9 değilmi?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt