Huawei P10 Lite akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P10 Lite akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı
Şubat ayı sonunda teknoloji dünyasının önemli etkinliklerinden birisi Barcelona'da gerçekleştirilecek. MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi olarak adlandırılan bu etkinlikte, bir çok firma akıllı telefon ve tablet modelleri başta olmak üzere yeni cihazlarını gün yüzüne çıkartacak. Etkinlik düzenleyecek firmalardan birisi de Huawei olacak.



Huawei'nin MWC 2017'de hem amiral gemisi akıllısı Huawei P10'u hem de bu cihazın daha büyük ekranlı versiyonu Huawi P10 Plus'ı resmi olarak duyurması bekleniyor. Bu yeni cihazların ekran büyüklüğü dışında da bazı farklı özellikleri bulunacak. Ayrıca Huawei, önceki senelerde olduğu gibi daha düşük bir model de duyurabilir.

Çinli firmanın yeni bir modeli benchmark uygulaması Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Huawei WAS-LX1A olarak listelenen bu yeni akıllı telefonun Huawei'nin amiral gemisi olduğu ifade ediliyor. Baktığımızda cihaz Geekbench'te tek çekirdekte 779 puan alırken, cihazın çoklu çekirdek puanı ise 3023.

Ayrıca Geekbench üzerinden gelen bilgi cihazın 1.71Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 655 yonga setinden güç aldığı görülüyor. Ayrıca 4GB sistem belleğine sahip olan yeni akıllı telefon Google'ın Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Huawei, P10 ve P10 Plus modelleri ile birlikte bu yeni cihazını da duyurabilir. Ya da daha sonra da gün yüzüne çıkartabilir. Henüz kesin bir bilgi bulunmuyor
 


Üst Alt