Huawei Mate S akıllı telefon kaybolduğunda “Buradayım” diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate S akıllı telefon kaybolduğunda “Buradayım” diyor
En sonda ki linkten videoya ulaşabilirsiniz. Ne güzelde ben buradayım diyor :ehe

Huawei’nin yeni akıllısı Mate S’i kaybetmek mümkün olmayacak…


Akıllı telefon pazarında yer alan bir çok firma Eylül ayında da yeni modellerinin duyurularını gerçekleştirirken, özellikle Apple’ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinin duyurulduğu etkinlik ve de IFA 2015’de gelen duyurular dikkatleri üzerine çekti.



IFA 2015 sahne alan firmalardan bir tanesi de Çin’in önemli temsilcilerinden olan Huawei olurken, firma Huawei Mate S adındaki üst seviye akıllı telefonunu gün yüzüne çıkardı. Bu akıllı telefonun ekranı Force Touch özelliği içerirken ayrıca parmak izi tarayıcısı da içeriyor.

Huawei’nin bu yeni akıllısı oldukça önemli bir özellik daha içeriyor. Bu özellik ile Huawei Mate S kullanıcıları evlerinde cihazlarını hiçbir zaman kaybetmeyecekler.

Kullanıcılar, bir anahtar kelime seçiyorlar. Örneğin “Mate S” anahtar kelime ise “Hello Mate S” ve arkasından “Where Are You?” şeklinde sorulunca, akıllı telefon titreşim, flaşın yanması, belirlenen bir müzik parçasının çalınması ve “I’m here” şeklinde yerini belli ediyor.

Teknik özelliklerine değinecek olursak eğer, cihaz 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. Huawei’nin kendi geliştirdiği sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Kirin 935 yonga setinden güç alan cihaz 2.700mAh batarya ile sunuluyor.

Yeni cihazın sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş. 13MP arka kamera yanı sıra 8MP ön kamera içeren akıllı telefon Huawei Mate S’in işletim sistemi ise Android 5.1.1 Lollipop olmakta.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...on-kayboldugunda-buradayim-diyor-h205840.html
 


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Guzell ozellik ;)
 
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Kirin işlemcisi dışında süper ötesi bir telefon
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Çok basit ama kullanışlı bir özellik, ayrıca play store da whistle diye bir uygulama var ıslık çalınca telefonda ıslık çalıyor ve böylelikle telefonun yerini buluyorsunuz...
 
Rygebin

Rygebin

Üye
Bu seslenme olayı faydalı olabilir. Ama mikrafonu ne kadar duyabilir ki o biraz sürüncemede kalıyor işte.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt