Huawei Mate 20 RS Porsche Design Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei Mate 20 RS Porsche Design Resmi Olarak Duyuruldu


Beklendiği üzere Huawei bugün Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro akıllı telefonlarını duyurmak için bir etkinlik düzenledi. Bununla birlikte şirket bu etkinlikte oldukça beklenmedik bir hareketle, Huawei Mate 20 RS olarak adlandırılan son Porsche Design cihazını sunma fırsatı da yakaladı.



Açıkçası, bu akıllı telefon kalbinde Mate 20 Pro ile tasarlanmış gibi görünüyor. Sonuçta, ön taraftan bakışta, çentikli AMOLED ekran da dahil olmak üzere iki akıllı telefon aynı görünüyor. Ancak, Porsche Design akıllı telefonlarında tipik olarak olduğu gibi, arka tarafta bazı önemli değişiklikler yapıldı. Popüler tasarım şirketi, Mate 20 Pro'nun cam panelini, yüksek kaliteli deri ve ortadaki cam şeridinden faydalanan çok daha kaliteli bir ürün için değiştirdi. Bu siyah şerit, alt taraftaki Huawei logosuna, merkezdeki büyük Porsche Design logosuna ve Mate 20 Pro'nunkiyle eşleşen üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapıyor.



Bu akıllı telefonun ön tasarımı gibi, Mate 20 RS'in dahili ve özellikleri de Mate 20 Pro'nunkilere benziyor. Bununla birlikte, iki cihaz arasındaki farklar, olası depolama alanı konfigürasyonları ile ortaya çıkıyor. Akıllı telefon, standart olarak 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Daha fazla depolama isteyenler için de 512GB dahili depolama alanı seçeneği sunuluyor.



Mate 20 RS Porsche Design, lüks tasarım ekibi ile birlikte tasarladığı için doğal olarak fiyatı da adının hakkını veriyor. Gerçekte, baz model Avrupa'da 1,695 € (1960 $) fiyat etiketine sahip olacak. Bununla birlikte, en yüksek premium akıllı telefon deneyimini arayanlar 512GB seçeneğinde 2,095 Euro (2425 $) fiyatı gözden çıkarmak zorunda kalacak.



Kullanılabilirliğe gelince, Huawei en yeni premium akıllı telefonunu hem Siyah hem de Kırmızı olarak satışa sunacak. Ön sipariş sürecinin ne zaman başlayacağını henüz açıklanmadı ancak şirket, akıllı telefonların 16 Kasım tarihinde sevkiyatına başlayacağını açıkladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt