Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açıyo dostum sorunsuz bi şekilde ideos için olan oyunları bulursan hiç sorun yaşamazsın veya apk dosyasını kurup sd card dosyasını netten indirirsende olabilir yani sorun yaşanmıyor.
Açıyo dostum sorunsuz bi şekilde ideos için olan oyunları bulursan hiç sorun yaşamazsın veya apk dosyasını kurup sd card dosyasını netten indirirsende olabilir yani sorun yaşanmıyor.
aslında android de merak ediyorum tamam huawei alacam 1 hafta sonra inş
Android'e alışması 3-4 gün sürüyor, ondan sonra Symbian'lı telefon görünceyapmaya başlıyorsun.
----------Eklendi @ 19:45:06 ---------- Yazıldı @ 19:44:45 ----------
şu saatten sonra sanbyana verılecek en ust para 300 tl dir
nokiayı tavsıye etmem hocam symbian yuzuden,huawei de cin malı ne cıkıp cıkmayacagı belırsız.. benı bu gune kadar yanıltmadı cın malları.. tek secenek galaxy gio kalıo.. ılla bu 3'unden bırını alacagım dıyorsan gio yu al.. ama baktın mı bılmıyorum lg optimus me'ye de bır bak derım. benım eskı telefon. tasarım,ekran kalıtesı ve parlaklıgından cok memnundum telefonun fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı..
Bir kerede saçmalama Çin malı ama tanınmış bir çin malı Tv de reklamı yok unutmayın dünyanın en kaliteli mallarıda ÇİN de üretiliyor Huawei'de tanınmış bir markadadır GOLD,TEKNOSA IDEOS x5 olmasada başka telefonlar var
huaweide çok büyük yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?