Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
ideos x5 al bence
büyük bir ihitmal onu alacam ama c6 01 de güzel bişeye benziyorbide huawei ideos kullananlar telefon nasıl kullanımı kolaymı rahatmı
ben kullanmadım ama inceledim.
Kullanımı gayet rahat.
sen şimdi ne önerionn bilader açık konuş.Bi tarafta batan bir firma diğer tarafta fason marka bi telefon.. Karar senin.
c6 01 de düşünüyorum huawei alacaktımda biraz tereddütlüyüm ona karşı
saçmalamış Huawei iyidirtereddütte kalmakta haklısın emin ol kaliteli değil ben huawei üretimi turkcell vınn kullanıyorum micro sd kart yuvası bazen kartı alıyo bazen almıyo bazen kartı geri itmiyo falan yani bence kesinlikle huawei alma c6-01 al soru işareti kalmasın kafanda
Vınn kullanıyorum 2 yıldır sapasağlam çalışıyor, Turkcell T20 aldı arkadaş memnun.
Bir tane ürün aldım bozuk çıktı huawei alma diyenler 5800'daki kasa açıklığı N8'deki kapanıp açılmama servis zorunluluğu olaylarını çabuk unutuyorHer teknolojik alet sorunlu, bozuk çıkabilir. Kullanıcı hatasından arızalabilir yada..
Profil bilgileri: onurgunay35 - MaxiCep.Com Bu arkadaş Ideos X5 kullanıyor, onla bir konuş istersen.
tereddütte kalmakta haklısın emin ol kaliteli değil ben huawei üretimi turkcell vınn kullanıyorum micro sd kart yuvası bazen kartı alıyo bazen almıyo bazen kartı geri itmiyo falan yani bence kesinlikle huawei alma c6-01 al soru işareti kalmasın kafanda
Saçmalamışın o senin kullanımına göre değişen bişey telefonla vınnın ne alakası var onu geçtim eğer düşürdüysen vınn ı adam akıllı kullanmadıysan tabiki arıza çıkarır.Hocam bakma bunları ideos x5 iyidir nokia devri bitti 600 lira smbyana vermek bence mantıklı değil.İdeos x5 hertürlü üstün c6-01 den.
ideos alacam peki android de olan hd oyunları kasmadan açıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?